Şimdi Ara

Xilence XP550W PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, ustadlar su PSU yu bi inceleyip yorum yapabilirlerse sevinirim. Bir de hepsiburada.com da bulunan PSU lardan hangisini tavsiye edersiniz.
    slmlar...

Hepsiburada.com Xilence XP550W

• bu poweri pek gözüm tutmadıda orda asus 450 w ve thermaltakede 500w var onlar daha ilgi çekici tabi daha iyileri var ama bütcene bakar ne kadar bütçe ve poweri nerede hangi özellkleri sahip bi pcde kullanacaksan onları yaz daha ayrıntılı inceleyelim
  • vala simdiye kadar bu psu icin lc ayarında diyordum testlerdede oyle gozukuyordu. ama ati radon 2900xt testinde 800wlik modeli kulanılmıs ve çift 2900xt yi hız aşırtırmali halde kaldırmış. o yuzden kafam karıştı bu marka icin. ama bence hala lc power ayarında yani guven olmaz.
  • yorumlar icin tesekkur ederim. power i imzamdaki sistem icin kullanacam ona gore yorum alabilirsem sevinirim
  • bütcen yeterliyse bunu al işlemcin iyi bi işlemci adi powerlere emanet etme
    ocz nin 600w lık poweri
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100219&productid=bd71054

olmazsa bunuda alabilirsin
    thermaltake 500w

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1283&productid=bd70253

• su an kasamin uzerindeki PSU icin ne dersiniz. Kasam Feel Hurricane 550W..
  • aman ha sakın onu kullanma çok sakat bi power forumda biraz ararsan ağzı yanan çok kişi var dostum bende sölemesi çok sakat dandik bi power bence hemen yeni power alman gerekiyor o powere o işlemci emanet edilimi mazallah Allah korusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_550 -- 24 Mayıs 2007; 20:51:58 >
  • feel powerlar kotu ve sahtedirler. o sistemi sakin okadar dandik bir psuya emanet etme yazıktır.
    fsp bluestrom II de alabilirsin fiyatına gore cok kalitelidir bu model ozelikle. kulanıyorum cok memnunum.
    testlerdede oldukca basarılı bulunmustur.
  • Xılence lar bir muamma,ama sanki kaliteli gibi geliyor bana.Yakında onunda bir tam detaylı incelemesi gelecektir.Çizgi Elektronikten
  • quote:

Orjinalden alıntı: peyamsalehi

vala simdiye kadar bu psu icin lc ayarında diyordum testlerdede oyle gozukuyordu. ama ati radon 2900xt testinde 800wlik modeli kulanılmıs ve çift 2900xt yi hız aşırtırmali halde kaldırmış. o yuzden kafam karıştı bu marka icin. ama bence hala lc power ayarında yani guven olmaz.

o testte o psunun kullanılmasının nedeni sanırım 4 tane pci-x çıkışı olmasındandır..çünkü testte cf yaptılar ve 2900xtler 2şer tane güç girişine ihtiyaç duyuyor

xilence psular lc ayarında ama lcden biraz daha kaliteliler, cf kaldırması psu nun çok kaliteli olduğunu göstermez sadece üzerinde yazan w değerinin gerçekçi olduğunu gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienlord -- 27 Mayıs 2007; 14:43:30 >

• Özetle kimsenin tahminden öte bu psu ile ilgili bilgisi yok.Firma Alman firması olduğu için belli başlı bildiğimiz donanim sitelerinde testleride yok.
    Halbuki fiyat olarak iyide duruyor.psu lar TUV onaylı sitesinde belirtilmiş.İyide kutulanmış kaliteli bir ürün gibi duruyor.Benim 600w için yaptığım kısa araştırmada olumsuz bir şey görmedim.Doğrusu bende almayı düşünüyorum.Fiyat olarak bildik psu lardan iyi duruyor diye kötü olacağını sanmıyorum.Çizgi umarız yaptığı testlere bunuda eklerde fikir sahibi oluruz.
  • test olmaz mı yaw buyrun size test :

http://www.matbe.com/articles/lire/342/comparatif-de-105-alimentations/page124.php

burda 600w değerinin gerçek olmadığı söylenmiş ama yine de lc-power den ii puan almış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.