Şimdi Ara

XILENCE XP800 80plus mı yoksa Sapphire pure 625 mi? bugün sipariş vereceğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ALDIRMA BURHANIM CEKEMIYEN COK LAFTA SEDAT PEKER ICRATTA PAMUK SEKER OLAN COK ARK VAR BURDA SENI BILEN BILIO BRO HIC CANINI SIKMA FREE TAKIL MILLETIN AGZI TORBA DEGIL BAGLIYASIN AGZI OLAN KONUSUR ..
  • @demircibu

Yazdıklarını gençliğine veriyorum senin, emir kipi ile asla konuşmam ve yazdıklarımda da öyle bir ibare yok; Sparkle ve Vatan'ı da karalamaya devam ediyorum ikisi de 5 para etmeyen firmadır bu kadar basit, var mı itirazın ?

Xilence XP 800w fiyatı 165 TL kampanyalı; Eksen'de de normal fiyatı 170-180 TL idi.

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-sps-xp800.%28135%29r3-xilence-xp800-800w-135mm-fan-psu-gaming-serisi-80+-bronze-r3/productdetails.aspx?I_ID=39184

http://www.teknofiyat.com/?search=xilence+800w&altlimit=&ustlimit=

Desen ki elimde XXX ürünü var sana o fiyattan veririm açıklarsın (2.el) yazarsın biz de deriz ki evet süper fiyat bu ürünü al diğerlerine bakma deriz, millet gibi bir arafımızdan uydurup yazmıyoruz, akıllı olsun herkes çokta umurumdaydı ne alıp sattığınız...

Diğer sevgili arkadaşlar siz kendi işinize bakın lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 29 Aralık 2010; 15:41:37 >

• LEON-X benden çok büyük değilsin yaşında 40-50değil atıp tutma karşında çoçukda yok bu 1.

2.bu yorum sana ait değilmi geri vites yapma
    quote:

o fiyatlara bu ürünü alıp verebiliyorsan ver yoksa da böyle gereksiz reklam yapma lütfen...

3.ben bu linke bakdım ve bu fiyatı gördümhttp://www.sanalmarketim.com/urun/de35e1b5084148b0993bea4db4dbb6c4/XILENCE-XP800-Redwing-800W-135mm-Fan-Gaming-Serisi-80+-Bronze-PSU

4.sparkle 3-4kart yapan firma değildir yüzbinlerce kart yapan merdiven altı üretici değildir bu firmaları karalamak senin çapını aşar anca forum köşelerinde ağlarsın firmalara zararın olmaz olduğunu sanarsın vatan dediğin yer şuan piyasasında sektöründe 1.numara sen sorun yaşadın diye herkes yaşıyor anlamına gelmez bırak şu çoçukluğu 20mağazası olan 1200 kişiye iş veren bence müşteri memnuniyetine en çok önem veren bir firma daha kötü firmalar var vatan aralarında en iyisi...yaptığı kampanyalardada yüzbinlerce insan yararlanıyor.
    icraat yapmıyorsun yapamıyorsan yapanlara mani olma yada olduğunu san.

5.sadece bu mersa ve vatannı karalama yapman resmen çoluk çocuğu peşine takıp o forum bu forumda konular açman firmaların bu siteye dava açmasına sebeb olucak ki bu forum sorun yaşadığın firmalar hakkında hak hukuk arancak yer değil bu tarz siteler var şikayet var.com bir örneği...

6.
    quote:

akıllı olsun herkes
    tamam şampiyon sakin ol vevay be kabuğundan dışarı çıkmışsın...

7.bana durduk yere sataşman anlamsız yere olmasıda ayrı bir vaka sanırım seninde bir çekememezliğin vardı kusman iyi oldu ama o 3,5dolarlık klavyen var yazıyorsun diyede kralda değilsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 29 Aralık 2010; 16:12:04 >

• Burhan senin neyini çekemiyim ? Kaç kişiye senin ürünlerini söylediğimi biliyor musun sen ? Yazdığın ilk mesaja bak sonra konuş lütfen, o mesajı gören ne düşünür sence, yazmışsın 1200w bilmem ne, fiyatta yaz da hangi fiyattan arkadaşa sunum yaptığın anlaşılsın...

Klavyemin kaç $ olduğu gibi basit yorumlara girme lütfen, 200$ 'lık sette kullanırım 1$'lık sette kullanırım, olayı çarpıtma...

Sparkle çok kaliteli olduğu için 2 ay da bir mail atabildim ulaştı, fax çektim tüm ofislerine ona rağmen bir kişi ible dönmedi bu mu yani müşteri memnuniyeti, Mersa zaten tam Allah'lık... Tüm adreslerinden geri geldi yazdığım mail, burada konu bu değil zaten, o kadar kaliteli bir firma ki ithalatçısının durumu içler acısı, o ekran kartının maliyetini sen daha iyi bilirsin, bunu yapıp ya da değiştirmek o tür bir firmayı sarsmaz heralde değil mi...

Mahkemeye gelince de, bilirkişi raporu olmadan dava görülebiliyorsa tüketici mahkemelerinin güvenilirliği ortaya çıkmış oluyor zaten...

Forumda yorum yapan o kadar kişi var hepsi çoluk çocuksa ya da sen öyle görüyorsan bunu bilemem ama boş yorum yapan kadar da bir o kadar da aklı başlında insan var burada...

Konu sahibinden de özür diliyorum bu gereksiz konuşmalar için, tericihini iyi yönde yapmış zaten, güle güle kullansın.

• konuda hakkında dahada yazmak istemiyorum bir üstte arkadaş konu sahibi bana güzelce ve usulce yazmış olması gerekende bu zaten...
    bende gerekli yorumu yaptım zaten şayetki bana 160 -170tl bütçem var deseydi direk cevabım sapphire-pure-625w alması gerektiği ve ürünün zaten enermax yapımı olduğunu söylicekdim yazdımda zaten az yukarda.

quote:

o fiyat aralığında çok güzel ürün almış çokde kaliteli power almış hayırlı olmasını diliyorum Sapphire pure 625 w=enermaxdir ...

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/sapphire-pure-625w-guc-kaynagi.html

• Sapphire 625w kullanıyorum bende.Oldukça sessiz ve kaliteli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.