Şimdi Ara

Xj9 Vi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nickini aldığı çizgi film karakterine benzediği için çok seviyor Vi'yi kendisi. Ama ne kendisini ne de başkalarını Vi oynarken görmüyorum nerften beri.
  • early ve mid gamei çok düştü nerflerle birlikte ancak late gamede hala iş yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

early ve mid gamei çok düştü nerflerle birlikte ancak late gamede hala iş yapıyor

sen bronzdan vi ile çıkmaya çalışan batu değil misin dyrangai ile eloboost yapıyodunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vi candır istediği kadar nerf yesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Vi'yi en çok oynayan adam ilginç olmuş.
    Edit:Şu yeni patch bi gelseydi de sejuani ye kavuşsaydık hecarim kadar olacak betada denendiğine göre.

Seju en az Heca kadar viable şuan

• Evet göremiyoruz bu aralar.

• vi'a gelen nerfi yazabilecek varmı
  • Vi'nin numarası early ve mid game bence, late game'de biraz düşüyor.Bana sorarsanız tier 1 junglerlar arasında hala.
    Ayrıca konuda sejuani'de geçmiş.Pbe'de hiç sejuani oynamadım, fakat şuanki hali ile yorum yapacak olursam oyundaki early game'i en zor ve en zayıf champion derim.Jungle'ı inanılmaz yavaş dönüyor ve hantal kalıyor,early game'de blue aşırı bağımlı bir karakter hatta blue varken bile mana sıkıntısı çekebiliyorsunuz ama late game kalırsa oyun, sunfire,liandry ve w skillinin kombine edilmesi sonucu aşırı bir damageniz oluyor.Tüm skilleriniz slow, teamfight kazandıracak bir ultiniz var.Sejuani late gamede gerçekten op.
  • Eskisi gibi değil ama idarelik.
  • Herkes yazmışda ne oldu vi'ye neresine nerf geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BattalDread

Herkes yazmışda ne oldu vi'ye neresine nerf geldi ?

ulti w base damage düşürüldü yani öldü gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Vi'nin numarası early ve mid game bence, late game'de biraz düşüyor.Bana sorarsanız tier 1 junglerlar arasında hala.
    Ayrıca konuda sejuani'de geçmiş.Pbe'de hiç sejuani oynamadım, fakat şuanki hali ile yorum yapacak olursam oyundaki early game'i en zor ve en zayıf champion derim.Jungle'ı inanılmaz yavaş dönüyor ve hantal kalıyor,early game'de blue aşırı bağımlı bir karakter hatta blue varken bile mana sıkıntısı çekebiliyorsunuz ama late game kalırsa oyun, sunfire,liandry ve w skillinin kombine edilmesi sonucu aşırı bir damageniz oluyor.Tüm skilleriniz slow, teamfight kazandıracak bir ultiniz var.Sejuani late gamede gerçekten op.

Berbat early ödülü poppy'nin canıms. Ayrıca sejunun earlysi gayet iyi neye dayanarak söyledin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Vi'nin numarası early ve mid game bence, late game'de biraz düşüyor.Bana sorarsanız tier 1 junglerlar arasında hala.

Berbat early ödülü poppy'nin canıms. Ayrıca sejunun earlysi gayet iyi neye dayanarak söyledin?

-Elle tutulur sustaini yok
    -Jungle'ı dönüş hızı çok yavaş
    -Blue buff'a çok bağımlı
    -Boots of mobility alana kadar aşırı hantal

• O kadar mi kotu oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

yapmayın etmeyin hala çok iyi Vi

ay inş cnm ya

• quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

quote:

Orijinalden alıntı: BattalDread

Herkes yazmışda ne oldu vi'ye neresine nerf geldi ?

ulti w base damage düşürüldü yani öldü gibi bir şey

Ultiye nerf gelmedi. W'nun vurduğu damage azami canın 6/7/8/9/10'undan 4/5,5/7/8,5/10'a düşürüldü, base dmg 58'den 54'e indi bi de q'yu bozarsan 3 sn cd'ye girmeye başladı.
  • vi ın early damage i aşırı fazlaydı jungle ı inanılmaz bi hızda dönüyordu. CC yok denebilir (q sunun ufak knock backi)ama ona rağmen çok başarılı gankler atabiliyodunuz 6 level dan önce.
    Hala alınabilir öyle god like ultisi olan bi champion 2 nerf geldi diye bir kenara atılamaz bana göre.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.