Şimdi Ara

XM HAKKINDA GÖRÜŞ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
16.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim. Soğ ol. Yukarda yazılarınızı ve ilgi alanlarınızı okudum. Nasip bakalım. Eğer citroen nasıp olursa tecrübenizden yararlanacağım. Allah'a emanet olun.
  • Allah hayırlı müşteriler versin. İnşallah. Geçen yıl jeep marka aracımı sattıktan sonra citroen almak bx için iki ustaya tanıştım. Sakın ha sakın ha. Yanaşma falan. Biz haliyle üzüldük. Sonradan reno 21 dizel aldık. O da iyi yol tutuşu vardı. Ama çok alçak olduğu için köy yolunda süremedim. Hatta onun yüzünden 15 veya 20 yıldan beri ilk yaz yaylaya gidemedim.

Daha sonra reno 21'i satılılğa çıkardım. BX düşüncem de yeniden alevlendi. Fakat hiç bir bx satıcısı takasa yanaşmadı. Haliyle anladım ki bu tür araçları kullananlar her aracı almazlar.

Reno 21'i satmadan babam arabasını model yükseltmek amacıyla bana vererek kendine borçlandırdı ve bu arada 21'i elden çıkardım. Şimdi kango var. 2003 model. Ama bir iki hamle yaptım takas için kimse yanaşmadı. Nasip bakalım. Başınızı ağırttım. Kusura bakmayın. Allah'a emanet olun.

• Bx ler güzel araclardir herseyi basit ve kolay yapiliyor temizini bulursan al derim elektronik bi parcasida yok öyle cok bas agirtacak kadar. hidrolik sistemide xm e göre cok basittir kaputu kaldirdinmi herseyi gözünle takip edebilirsin.hangi ustaya sordunsa artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: planet53

Bx ler güzel araclardir herseyi basit ve kolay yapiliyor temizini bulursan al derim elektronik bi parcasida yok öyle cok bas agirtacak kadar. hidrolik sistemide xm e göre cok basittir kaputu kaldirdinmi herseyi gözünle takip edebilirsin.hangi ustaya sordunsa artik

Teşekkür ederim. Soğ ol. Nasip bakalım. Biz ancak internette satışa sunulanlara bakabiliyoruz. Temiz araç arayalara forumda rastlıyorum. O arada internette de temiz diye satışta olan araçlara yönlendirme yaptığım oluyor, fakat demek ki daha temizini başka yerlerde bulunabiliyor. Onu da biz bilemiyoruz. Tabi ki bu konu büyük şehirde ikamet etmekte de kaynaklanıyor.
  • Bu zamanda hersey paraya bakiyor para olunca araba cok sen hangi model bakiyosan soyle agbey yardimci oluruz. Anladigim kadariyla dizeller daha cok ilgini cekiyor
  • Teşekkür ederim. Dizel olması binilmesi için uygun. Zaten uğraşıyorsun bir de rahatlıkla da sürülebilsin istiyorum. Ama şu bir gerçek ki benzinli araçlar daha temiz kalıyor nedense. Dizelin temizi de bayağı zor.

Fiyatı uygun olduğu için bx haliyle. Ama şu an kango var. Takas olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZNGN 61 -- 21 Mart 2012; 12:10:48 >
  • evet tekrar xm e geri döndüm allah utandırmasın ilk izlenimer çok iyi istanbul trafiğinde bile zorlanmadan gezebiliyorum hele 2.5 v6 mondeodan sonra ilaç gibi geldi özellikle süspansiyon olarak incik boncuk toplayıp rizeye dönücem bu hafta
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Hayılı yolculuklar inşallah. Herşey gönlünüzce olsun. Allah'a emanet olun.
  • quote:

evet tekrar xm e geri döndüm allah utandırmasın ilk izlenimer çok iyi istanbul trafiğinde bile zorlanmadan gezebiliyorum hele 2.5 v6 mondeodan sonra ilaç gibi geldi özellikle süspansiyon olarak incik boncuk toplayıp rizeye dönücem bu hafta

Ali bey hayırlı olsun.

Kısaca aracınızdan bahsedebilir misiniz? Bir kaç ta foto lütfen.

Saygılar.

• Rize'ye dönünce atar inşallah. Şu an yoldadır.

Bu arada inşallah siz de akıl defterinize kavuşmuşsunuzdur. Daha önce oto nakliyesi için telefon numarası verebilirim demiştin. Kusura bakmayınız tekrar oldu. Allah'a emanet olunuz.
  • Çok tesekkür ederim sn arkadaslar aracim 97 model turbo exclusive serisi renk yesil km 170 binde sanziman yeni daha istanbuldayim en ufak detayina kadar yapiyorum burda bide 3lü temizlik setine sokup dönücem hayirlisiyla resim çeker koyarim herkese sevgi ve saygiyla

• Tekrar hayırlı olsun. Hayırlı yolculuklar. Allah'a emanet olun.
  • quote:

Çok tesekkür ederim sn arkadaslar aracim 97 model turbo exclusive serisi renk yesil km 170 binde sanziman yeni daha istanbuldayim en ufak detayina kadar yapiyorum burda bide 3lü temizlik setine sokup dönücem hayirlisiyla resim çeker koyarim herkese sevgi ve saygiyla

@planet53
    Benimde içimdeki XM ateşini alevlendirdiniz vallahi. Haziran sonu gibi Rize / Pazar da olmayı umuyorum. sizde müsait olursanız eğer tanışmak ve xm inize bakmak isterim. keyifli sürüşler...
  • Tabiki üstadim basimizla beraber.insanin icine bi girdimi ates bidaha çikmiyor ya o seni yakacak yada sen onu söndürüceksin.aslen nerelisin acaba

• quote:

Tabiki üstadim basimizla beraber.insanin icine bi girdimi ates bidaha çikmiyor ya o seni yakacak yada sen onu söndürüceksin.aslen nerelisin acaba

siz benden daha fazla ilgilisiniz. sadece uzaktan ilgili değil aynı zamanda araçları satın alıp bayağı haşır neşir olmuşsunuz.
    ben rize-pazarlıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxlarge -- 31 Mayıs 2012; 20:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZNGN 61

Rize'ye dönünce atar inşallah. Şu an yoldadır.

Bu arada inşallah siz de akıl defterinize kavuşmuşsunuzdur. Daha önce oto nakliyesi için telefon numarası verebilirim demiştin. Kusura bakmayınız tekrar oldu. Allah'a emanet olunuz.

Sayın @ZNGN 61,

Nihayet döndüm ve akıl defterime kavuştum. Telefon numarasını size ö.m. ile gönderdim.

Saygılar.
  • Sagsalim rizeye döndüm yolculuk cok güzel gecti geze geze geldim tek soför olmama ragmen yorulmadim. Yag yakma ve su eksiltme olmadi lpg uyumu cok iyi benzinle lpg farkedilmiyor. Samsunda bu araclarla ilgili bi usta ile tanistim sarj dinamosu sorunluydu hemen söktürdüm cok iyi bi ustaydi hic zorlanmadi dinamoya komple bakim yaptirdim.simdi icim tamamen rahat. Simdi okadar zahmetin emegin ve masrafin tadini cikartma vakti

• Selamün Aleyküm. Hayırlı olsun. Geçmiş olsun yolculuk ve yorgunluktan dolayı. Gözünüz aydın olsun evine kavuştuğundan dolayı.

Samsun'da tanıştığın usta süspansiyondan da anlıyor mu. Onu merak ettim. Eeee şimdi fotoğrafları yüklem vakti. Allah kaza göstermesin. Allah'a emanet ol.
  • Aleyküm selam agbey allah razi olsun hidrolik sistemde iyiydi usta sarj dinamosunu sökmek icin önce hidrolik popmayi söktü hic sasirmadan yerli yerine 1 vida bile arttirmadan geri takti kontrol ediyorum akü full yesil yaniyo sarjda cok güzel oldu bu arabalardan cok iyi anladiklarini soyledi ve zaten bunlarin servisiyiz dedi bende sordum samsunda kaç tane bx cx xm xantia var diye enteresan bi cevap verdi.servis varda arac yok.#neyse ögrenmis olduk samsunda böyle bir imkan oldugunu.güzel resimler cekip koyarim biraz köy islerim var.
  • Allah kolaylıklar versin. Nasip olursa daha sonra o ustanın adresini de alırım senden. Allah'a emanet ol. İnşallah.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.