Şimdi Ara

xn--gmail-bgd .com yönlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temuragaoglu -- 5 Haziran 2020; 23:54:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• detanaoq kullanıcısına yanıt
    evet onu gordum ama bir sonuca baglanmamis...
    gmail.com yazip enterladim direk xn--gmail-bgd adresine yonlendirdi.
    bilgisayarim da herhangi zararli bir yazilim da yok hepsi lisansli programlar

• http://www.dnssec-or-not.com/ muhtemelen dns zehirlenmesi...
    dns zehirlenmesine baktim netten ama herhangi bir linke falan tiklamamistim pc'yi actim chrome'u actim ve bos sekmede gmail.com yazdim olay bu.
    kasıtlı bir saldiri mi yoksa tesaduf mu onu bilmek isterdim

• temuragaoglu T kullanıcısına yanıt
    chrome eklntisinden olabilir eklentileri devreden çıkartıp dene...hatta modemdnd olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 6 Haziran 2020; 17:26:37 >
    hic eklentim yok,tekrar denedigimde yonlendirmedi zaten.bana kisisel olarak mi yoksa genel bir saldiri mi bilemedim.o steam'e yazan arkadas haricinde de baska hicbir yerde yok emsal olay :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www6.siteadı.com ?
    19 yıl önce açıldı
    muratkuleci@ttmail.com
    14 yıl önce açıldı
    www.smmpanelo.com
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kişisel olması olası değil... modemden kaynaklı bir durum olması daha olası...
    bence bunun gibi, tıkla ve gör.
    WWW.GMAİL.COM
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    tıklamaya çekiniyorum :) buyuk harflerle yazinca o siteye mi yönlendiriyor nedir bu sonuç olarak ?

• temuragaoglu T kullanıcısına yanıt
    valla gmail.com'u arkadaş büyük harflerle yazıp girmeye çalışmış. çok eskiden olsaydı, ekrana daha acaip linkler geliyordu. neyse ki şu an öyle bir durum yok. ne günlerdi ya..
  • Bende aynı şekilde arama yerine GMAİL.COM büyük yazdım ve bu siteye girmeye çalışıyordu beyaz ekrandayken kaldı hemen kapadım muhtemelen VPN olmadan girmiyordur.

Ayrıca bu site tam olarak ne yapıyor daha önce tecrübe eden var mı ona göre bir daha büyük küçük harf dikkat etmek lazım üstüne anlamadığım bir şeyde Kaspersky tehlikeli olarak görmüyor.xn--gmail-bgd .com yönlendirmesi 

xn--gmail-bgd .com yönlendirmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan.C.K -- 26 Ekim 2020; 20:0:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.