Şimdi Ara

Xoom 2 ve Xoom 2 Media Edition tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
15.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Xoom 2 ve Xoom 2 Media Edition tanıtıldı

İletişim dünyasının önemli isimlerinden Motorola, geçtiğimiz yıl satışa sunduğu tableti Xoom’un haleflerini; Xoom 2 ve Xoom 2 Media edition’ın lansmanını gerçekleştirdi. 

Hem Xoom 2 hem de Xoom 2 Media Edition gücünü 1.2 GHz’lik çift çekirdekli işlemcilerinden alıyor ve 1GB’lık sistem belleğiyle birlikte geliyor. 16GB’lık depolama alanı sunan her iki model de üzerinde 1.3 MP ön kameraya ve otomatik netlemeli, LED flaşla güçlendirilen, 5 MP’lik kameraya ev sahipliği yaparken; HD ekrana sahip olan her iki tabletin de temel farklılık noktası olan ekran boyutları Xoom 2'de 10.1 inç; Xoom 2 Media Edition'da ise 8.2 inç. 

10.1 inçlik Xoom 2, 8.8 mm inceliğinde, 599 gramf ağırlığında olup 10 saati aşkın pil ömrü sunarken; 8.99 mm inceliğinde ve 386 gramf ağırlığındaki Xoom 2 Media Edition ise 6 saati aşkın pil ömrü sunuyor. 

Diğer taraftan Xoom 2, bu özelliklere ek olarak Motorola’nın Splash-guard korumasına sahip iken her iki cihazın ekranında ise Gorilla Glass ile dış etkenlere karşı güçlendirildiği belirtelim.

Motorola’nın açıklamalarına göre donanımsal iyileştirmeler sayesinde 1.Nesil Xoom'a göre %20 daha iyi grafik performansı sunan tabletler, ilk olarak İngiltere ve İrlanda’da bu ayın ortasından itibaren satışa sunulacak.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Motorola Xoom 2 & Xoom 2 Media Edition

• Yine android yine donanim yukseltilmesi. Baska ne var yenilik :) ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorola bu isi cidden guzel yapiyor.Bence Xoom Android ta bletlerin icinde en iyisiydi,ve olmaya devam edicek.

Edit:Beyler Media Editionun daha buyuk ekrana sahip olmasi gerekmezmi? Film izlemek,oyun oynamak icin filan yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam Lallana -- 3 Kasım 2011; 15:53:00 >
  • bence xoom 2 yi tegra 2 li olmalıydı beklemeliydiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Yine android yine donanim yukseltilmesi. Baska ne var yenilik :) ...

ne olmasini bekliyordunuz ? darbeli matkap ozelligi mi ekliceklerdi?
  • Thinner , Lighter , Faster ... Size neyi hatirlatiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Darbeli matkap ozelligi senin olsun marangozunda kullanirsin. Yazilim acisindan degisiklikler, ayni android yillardir, islemci arttir dur. En azindan insan biraz markete onem verir gelistirir. Uygulamalarin %60'i cop. Sana ne cevap versem bos...

• quote:

quote:

quote:

Darbeli matkap ozelligi senin olsun marangozunda kullanirsin. Yazilim acisindan degisiklikler, ayni android yillardir, islemci arttir dur. En azindan insan biraz markete onem verir gelistirir. Uygulamalarin %60'i cop. Sana ne cevap versem bos...

marketi motorola mi gelistirecek google mi sence?
  • quote:

olsun flash'ı bile varmış sen ne diyon
  • quote:

quote:

quote:

Pardon ; androidi ve marketteki tum yazilimlari hazirlama sorumlulugunun Motorola'da oldugundan haberim yoktu. Sonuna kadar haklisiniz, once bi Android'e ve markete ceki duzen versin Motorola, sonra donanim uretsin.

• Motorola hazirlar diye bisey yazdim mi ben? Arkadaslar oludugunuzu aamiyosunuz galiba. Yine android yine donanim yukseltmesi yazdim. Android'i elestirdim, hep gordugumuz seyler. 1 ghz, 1.2 ghz simdi 4 ay sonra 1.5 ghz eeee nerde yenilik nerde? Android cihaz kullanmadiginizdan eminim, isterse 5 ghz olsun, kilitlenme, batarya sorunlari cunku android sorunlu. Niye motorola yenileme gerigi duyuyor? Droid telefon serisi var bide verizonda, normal android telden farkini gostersinler? Ustelik media dedigi modelin ekrani daha ufak, satislarda oyle boyle gider ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 3 Kasım 2011; 16:12:14 >
  • quote:

Motorola hazirlar diye bisey yazdim mi ben? Arkadaslar oludugunuzu aamiyosunuz galiba. Yine android yine donanim yukseltmesi yazdim. Android'i elestirdim, hep gordugumuz seyler. 1 ghz, 1.2 ghz simdi 4 ay sonra 1.5 ghz eeee nerde yenilik nerde? Android cihaz kullanmadiginizdan eminim, isterse 5 ghz olsun, kilitlenme, batarya sorunlari cunku android sorunlu. Niye motorola yenileme gerigi duyuyor? Droid telefon serisi var bide verizonda, normal android telden farkini gostersinler? Ustelik media dedigi modelin ekrani daha ufak, satislarda oyle boyle gider ...

Evet SGS 2'mde ios kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aboxzux -- 3 Kasım 2011; 16:17:08 >
  • Baska secenegi mi var motorolanin sizce? windows mobile ile mi anlasacak ? yoksa Apple ile anlasip ios ile mi gelecek ?! elleri mahkum bir kere .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21 Motorola hazirlar diye bisey yazdim mi ben? Arkadaslar oludugunuzu aamiyosunuz galiba. Yine android yine donanim yukseltmesi yazdim. Androidi elestirdim, hep gordugumuz seyler. 1 ghz, 1.2 ghz simdi 4 ay sonra 1.5 ghz eeee nerde yenilik nerde? Android cihaz kullanmadiginizdan eminim, isterse 5 ghz olsun, kilitlenme, batarya sorunlari cunku android sorunlu. Niye motorola yenileme gerigi duyuyor? Droid telefon serisi var bide verizonda, normal android telden farkini gostersinler? Ustelik media dedigi modelin ekrani daha ufak, satislarda oyle boyle gider ...
    Evet SGS 2mde ios kullanıyorum

Ooo hocam her sgs2 alan hemen ios yüklüyor başka bir yenilik getir arkadaşında dediği gibi :D

• quote:

quote:

donanım yükseltmesi olmaz. mesela üzerine kendisiyle hiç dosya transferi yapamayacağımız, üstün teknoloji ürünü bluetooth 5.0 koysalar apple'a ciddi çelme takarlardı.

• Hala ipad i tahttan indirecek türden birşey çıkaramadılar.
  • quote:

Yok. Android ya bu. Günah keçisi. (Hem Darbeli Matkap'a ithafen hem de reel anlamda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hala ipad i tahttan indirecek türden birşey çıkaramadılar.

Aynen
  • @Pritz21 sonuna kadar haklı!

Cihazda inovasyon yok! Şimdi piyasada bir ton Android 4.0 işletim sistemli ve daha önemlisi hemen hemena aynı donanımlı tablet olacak. Farkı ne bu Xoom'un? Samanlıkta iğne arar gibi fark mı arayacağız? Koyarsın şöyle güzel bir yenilik, İlginç bir fikir vs. Fark yaratırsın! Onlarca benzer cihazın arasından basit bir fark ile öne çıkarsın! Ne olabilir bu? Misalen iPhone 4 ile hayatımıza iyice giren jiroskop sensörü olabilir. Ya da başka bir şey.

Önemli olan seni rakiplerinin önüne geçirebilecek bir farkı ortaya koymandır. Bunu koyamazsan bir Samsung'çuya Motorola satamazsın! Ya da bir HTC'ciye. Çünkü aynı cihaz benzer donanım özellikleri ile orada da var! Neden adam sempati duyduğu markanın ürünü dururken senin Xoom'unu alsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 5 Kasım 2011; 11:48:52 >
  • Bu kadar saçma bir alet olamaz. Önceki xoom modelleri 2 mp ön kamera ile geliyordu, bu cihazda kamera özelliklerinden kırpmışlar.

Önceki xoom 1 ghz çift çekirdek tegra işlemciliydi. 1.2 ghz işlemci ne kadar hızlı olacak ki? Tabletlerde O kadar ağır uygulamalar çalıştırıyoruz da 1 ghz ile yapamadığımızı 1.2 ghz ile yapıcaz sanki.

Öncelikle android ve yazılım optimizasyonu yapsalardı. 1 sene sonra da xoom 2' yi 2 ghz gibi fark yaratabilecek bir hızdaki işlemci ile çıkarsalardı.

Xoom varken, Xoom 2 çok gereksiz bir model olmuş.

Tek artısı önceki xoom modelleri bu sayede biraz daha ucuzlayabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.