XP32 icin turkce dil yamasi var XP64 icin turkce dil yamasini forumda cokca sordum ve epey de aradim, ama bulamadim.
Captain Price sorusunu gayet belirgin sormuş, "64 bit xp" diyerek. verilen cevaplar arasinda bilgisizliklikten, dikkatsizlikten ve özensizlikten kaynakli xp64 ve xp32 farki gozetilmeden verilen cevaplar konuyu bulandirmaktan baska bir ise yaramamis . Bilenler zaten xp64 ile xp32 nin farkini belirtiler.
quote:
Orjinalden alıntı: Lancelot_Real
XP32 icin turkce dil yamasi var XP64 icin turkce dil yamasini forumda cokca sordum ve epey de aradim, ama bulamadim.
Captain Price sorusunu gayet belirgin sormuş, "64 bit xp" diyerek. verilen cevaplar arasinda bilgisizliklikten, dikkatsizlikten ve özensizlikten kaynakli xp64 ve xp32 farki gozetilmeden verilen cevaplar konuyu bulandirmaktan baska bir ise yaramamis . Bilenler zaten xp64 ile xp32 nin farkini belirtiler.
Ya Arkadasım Adam Sana Tükçe Varmi Yokmu diye sormus... Sen Gitmiisin KOnuyu Nereye getirmisinn
sadece sormus türkçe varmı yokmu sendiyorsun xp64 ve xp32 farkini bilen bilir... yazılarımdan okudugum kadar senin okadar bilgili biri oldugunu dusunmuyorum zaten....
ahmetksk, baştan sona okudugun belli, istedigini dusunmekte ozgursun.
Bir ara XP64 kullanmak istedim ve microsoftun sitesinden Xp64 İngilizce ve ServisPack2 indirmiştim. Ayrıca bir yerlerden de Windows XP Multilingual User Interface Pack indirmiştim. Ancak bunları henüz kurmak nasip olmadı.
Windows XP Multilingual User Interface Pack şöyle bir şeymiş.
Acaba bu XP64'ü Türkçeleştirebilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: atakan84
Bir ara XP64 kullanmak istedim ve microsoftun sitesinden Xp64 İngilizce ve ServisPack2 indirmiştim. Ayrıca bir yerlerden de Windows XP Multilingual User Interface Pack indirmiştim. Ancak bunları henüz kurmak nasip olmadı.
Windows XP Multilingual User Interface Pack şöyle bir şeymiş.
Acaba bu XP64'ü Türkçeleştirebilir mi?
denemeden öğrenemeyiz hocam haberler sende
Bir fırsat bulabilirsem deneyeceğim tabii
Ben O DOsyayı Denedim Sadece xp32 için xp x64 calisitirca hata veriyor x32 diyeee...........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme