Şimdi Ara

XP 64 ve kurulamayan oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki hafta önce 1400$ verdim ve güzel bir sistem yaptım;

(Kısaca)

Q6600 işlemci
    Gigabyte Ep45-DS3R
    4 GB Ram
    ATI HD 3870 X2
    22'' LG
    vs.

İşletim sistemi olarak Windows XP 64bit kuruldu ama iki haftadır tek bir oyun oynayamdım!!

Denediğim oyunlar;

Age of Mytology
    Medieval Total War II
    Warcraft
    GTA
    PES 2008 kurmayı denedim (Bu işletim sisteminde olmaz dedi :))
    Epire Total War

Kurduğum oyunlarda genel sorun; Ya oyun başladıktan 10 dakika sonra ekran donuyor ve PC kitleniyor ya da Age of Mytology'de olduğu gibi oyunu yükleme aşamasına bile geçmiyor.

Denediğim çözüm yolları;

Service Pack 2 'yi kurdum.
    ATI 64 bit update yapmaya çalıştım ama "Setup was unable to find components that can be installed on your current software or hardware configuration. Please make sure you have required hardware or software" Böyle bir hata veriyor ama eğer bende zaten o donanım yoksa ya da yazılım (ki ne kastettiğini anlamış değilim) nasıl oluyor da Photoshop düzgün çalışabiliyor hiç kasmıyor ya da Medieval Total War 10 dakika boyunca oynanabiliyor. Ayrıca bir süre sonra "ATI sürücleri komutlara yanıt vermiyor" uyarısını alıyorum.

Her neyse benim inandığım benim sorunum kesinlikle ve kesinlikle XP 64 bit ile alakalı ama çözümü bulamıyorum.

Birileri yardımcı olabilirse çok sevineceğim. 1400 $'ı çöpe atmış olma düşüncesi beni deliye çevirmeye yetiyor.

• xp 64 bit uyumsuz bir işletim sistemidir gerekli güncellemeleri hiç çıkmamaıştır vista ultimate geçmenizi tavsiye ederim
  • Bence kesinlikle vista 64 bit kurun çünkü 4 gb ram ı çok iyi değerlendiriyor, ayrıca xp 64 bit arkadaşın da dediği gibi ev kullanıcıs için düşünülen bir sistem olmamıştır.

En güzeli vista 64 bit şu anki donanımınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.