Şimdi Ara

xp cdimi kopyalamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba .xp orijinal cdmi neroda kopyalamak istedim..ama olmuyor.normal cdlei kopyalamak isterken kopyala simgesi olan yer çalışır düzeyde gösterir.ama ben kendi xp cdimi cdden cdye kopyalamak istiyorum olmuyor

[simage][img=http://img164.imageshack.us/img164/3398/adszwy5.th.jpg][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simten -- 10 Kasım 2006; 21:14:09 >

• Resme göre, hedef sürücüyü seçmemişsin. Ondan olabilir mi? İstersen destination driver kısmına "image recorder" seçeneğini seçip, kopyalanacak cd'nin imajını önce sabit diske al, sonra nerodan "kalıbı diske yazdır" seçeneği ile boş cd'ye yazdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutlu42

Resme göre, hedef sürücüyü seçmemişsin. Ondan olabilir mi? İstersen destination driver kısmına "image recorder" seçeneğini seçip, kopyalanacak cd'nin imajını önce sabit diske al, sonra nerodan "kalıbı diske yazdır" seçeneği ile boş cd'ye yazdır..

evet hedef sürücüyü seçmemişsin.alttakinde de cd sürücünü seç
  • clone cd programı ile yap kesinlikle kopyalar
  • nero ayırt etmez xp yada başka veri diski programın hatası deel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutlu42

Resme göre, hedef sürücüyü seçmemişsin. Ondan olabilir mi? İstersen destination driver kısmına "image recorder" seçeneğini seçip, kopyalanacak cd'nin imajını önce sabit diske al, sonra nerodan "kalıbı diske yazdır" seçeneği ile boş cd'ye yazdır..

hocam sizin yazdığınızı resimli bir şekide açıklayan bir link yok mu.yoksa benimki nero 6 olduğu için mi yapamıyorum
  •  xp cdimi kopyalamak istiyorum

Burada kopyalama yapacağın hedef sürücüyü seçeceksin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

xp cdimi kopyalamak istiyorum

Burada kopyalama yapacağın hedef sürücüyü seçeceksin...

+10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.