Bildirim
XP'DE ISS NASIL KURULUYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
xp ne pro mu home mu
xp ise denetim masası ekle kaldır dan iss yi kurucaksın.
Home ise ben daha home da iss çalıştıran goremedim.
Forumda bir çok konu var aramayı kullanmanı tavsiye ederim. -
Başlat - Ayarlar - Denetim Masası.
Program Ekle/Kaldır - Sol taraftan Windows Bileşenlerini Ekle/Kaldır.Açılan pencerede Internet Information Services (ISS) vardır.Onu kurman yeterli.
Dikkat : Kurulum sırasında XP Cd'si gerekebilir, iyi çalışmalar.. -
cevaplar için teşekkür home benimki olmuyor yani yok sanırım diğer makaleleride okudum home için fazla bişe yok 98 cdsi alın diyorlar ben 98cdsi alsam xp'yi tamamen silip 98i kurmam mı lazım XPyi silmeden 98den iss yükleyebilirmiyim -
XP Pro olsun gerisi yalan. Yalan derken tam anlamıyla çalıştıramassın hep sorun yaşarsın. O yüzden sakın 98 falan kurmaya kalkma en iyisi xp professinal kur gitsin. -
ISS il eilgili soruları tek başlıkta toplamayı amaçlıyoruz
http://forum.donanimhaber.com/m_6118606/tm.htm -
arkadaşlar herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: gohkansuper
cevaplar için teşekkür home benimki olmuyor yani yok sanırım diğer makaleleride okudum home için fazla bişe yok 98 cdsi alın diyorlar ben 98cdsi alsam xp'yi tamamen silip 98i kurmam mı lazım XPyi silmeden 98den iss yükleyebilirmiyim
Xp kurulu bilgisayara 98 kurmak için formatlaman gerekir.
Yani üzerine kuramazsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X