Şimdi Ara

xp de mouse nın takılması ve 2-3 sanıyelık donma..help me pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bır kac gun oncesıne kadar mavı ekran sorunu yasıyodum xpde burdakı bılgılerden faydalanıp sorunu cozdum..yenıden xp yı kurdum(sp2 kurulu)..makınaya su an sıfır ama mouse donma yapıyo..yaklasık her 20 sanıyede bır 2-3 sanıye donuyo hıc bısey yapamıyorum..mp3 calmaya basladım mp3 calarken makına donuyo yıne 2- 3 sanıye ses kesılıyo..sorun ne olabılır?sanırım basıt bır mevzu ama bılmıyorum..yardımcı olursanız cok sevınıcem..sımdıden tsk ederım..

• USB mouse mu?
  • anti virus taramasi yaptir spy veya trojanda olabilir...
  • virüs taraöasından sonra makinaya bakım yap disk birleştirme ,temizleme vs..
  • harddiskinde sorun olabilir.baska harddiskle bir dene veya harddiski baska makinaya takıp dene
  • Sorun bir spy olabilir ve 20 saniyede log atabilir... iyice bir tarat bilgisayari...
  • Hızaşımı var mı bilgisayarda ? Birde görev yöneticisini aç 3 dakika süreyle izle her 20 saniyede bir işlemci kullanımı nedir ?
  • vırus veya trojan olacagını sanmıyorum makına kurulur kurulmaz donmalar oldu.kurmadan once gayet ıyı calısıyodu harddıskte bı problem oldugunuda sanmıyorum..bios ayarlarından olabılırmı?
  • bak makineyi kurdugunda eger modemin takili ise ve adsl kullaniyorsan buyuk ihtimalle yukledigin anda virus bulasmistir... gecmis olsun... yeniden kurmak temizlemekten daha kolay olur bence... dediklerimi asagidaki linki tiklayarak anlayabilirsin dogrulugu hakkinda suphen varsa...
    http://www.kablonet.com/knet/xp.html
  • haa unutmadan bir dahakine pc kurdugunda modemin kablosunu cek. herseyi tamamla (guvenlik duvari, antivirus felan...) sonra modemin fisini tak ve tanit... kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.