Şimdi Ara

XP'deki kullanıcı hesaplarımdan biri silindi. nasıl geri getiririm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar win xp kullanıyorum. bilgisayarda 2 tane kullanıcı hesabı vardı. 3.yü açayım dedim açtıktan sonra eski hesabım silindi. yani gene 2 tane kullanıcı hesabım var ama biri eski, biri yeni. normalde şuan 3 tane görünmesi gerek. diğer hesbaı nasıl geri getiririm? ve eski hesabım nasıl olur da böyle bir durumda kendi kendine silinebilir?

• yok mu yardım edecek???
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun........................
  •  XP'deki kullanıcı hesaplarımdan biri silindi. nasıl geri getiririm?
  • CTRL - Z
  • Büyük olasılıkla biri admin hesabı idi kayboldu.

Başlat > Çalıştır > control userpasswords2 yaz entera bas. Açılan yerden Gelişmiş sekmesine gel. Ordan tekrar orta bölümdeki gelişmişe tıkla açılan pencereden kullanıcılar kısmına gir. Hesabını seç çift tık at. Üyelik kısmına gel, ordan administratörü değil de normal user grubuna dahil et. Geri gelmesi lazım, gelmeye de bilir Gelirse o hesaba da aynı şekilde yap admin yap tekrar hesabını
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeHsHeT

Büyük olasılıkla biri admin hesabı idi kayboldu.

Başlat > Çalıştır > control userpasswords2 yaz entera bas. Açılan yerden Gelişmiş sekmesine gel. Ordan tekrar orta bölümdeki gelişmişe tıkla açılan pencereden kullanıcılar kısmına gir. Hesabını seç çift tık at. Üyelik kısmına gel, ordan administratörü değil de normal user grubuna dahil et. Geri gelmesi lazım, gelmeye de bilir Gelirse o hesaba da aynı şekilde yap admin yap tekrar hesabını

evet o da admin hesabıydi. ve aynen dediğin gibi kayboldu. şimdi dediğin yönetimi deniyorum. inşallah düzelir. önemli yazılarım, fotoğraflarım hepsi silinen admin hesabındaydı..

• quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz_nickli

quote:

Orijinalden alıntı: DeHsHeT

Büyük olasılıkla biri admin hesabı idi kayboldu.

evet o da admin hesabıydi. ve aynen dediğin gibi kayboldu. şimdi dediğin yönetimi deniyorum. inşallah düzelir. önemli yazılarım, fotoğraflarım hepsi silinen admin hesabındaydı..

arkadaşım sayende düzeldi.. eski hesabım tekrar görnür oldu.. çok şükür yaa çok teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.