Şimdi Ara

XP Format Nasıl Atılır ? Fotolu Anlatım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.523
Cevap
26
Favori
3.553.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BaDBoY21

bende format atmak ıstıyorum ama bende wındows xp cd sı yok ne yapmalıyım

Özel mesaj attım
  • evet varmı ilk formatı atan?
  • Çok güzel çalışma ellerine sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Çok güzel çalışma ellerine sağlık.

teşekkürler.haddimize düşmese de yaptık bişeyler.
  • üst konu olmuş
    güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

İnşallah herkes bu konudan faydalanır artık. Gayet güzel ve açıklayıcı olmuş. Forumdaki tek format konusu bu olsun arkadaşları buraya yönlendirelim. Bulması kolay olsun diye üst konu yapıyorum.

üstadım geçenlerde biri tam olarak türkçe anlattı.onunki hem eksiksizdi.bu ise eksik ve ingilizce.(bunda partition oluşmamış) yeni başlayanlar bu noktayı bulamazsa komple hdd yi silebilirler.bence o türkçeyi bulup onu üstkonu yapmak daha iyi bir fikir değilmi.Ayrıca bunda sözleşmeyi kabul et F8 de yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

İnşallah herkes bu konudan faydalanır artık. Gayet güzel ve açıklayıcı olmuş. Forumdaki tek format konusu bu olsun arkadaşları buraya yönlendirelim. Bulması kolay olsun diye üst konu yapıyorum.

üstadım geçenlerde biri tam olarak türkçe anlattı.onunki hem eksiksizdi.bu ise eksik ve ingilizce.(bunda partition oluşmamış) yeni başlayanlar bu noktayı bulamazsa komple hdd yi silebilirler.bence o türkçeyi bulup onu üstkonu yapmak daha iyi bir fikir değilmi.Ayrıca bunda sözleşmeyi kabul et F8 de yok

iyi okursan bölünmede f8 de var

• millet neresiyle okuyor bilmiyorum ki
  • yaw digerleriyle karsilastirma yapmak yerine tsk etmek cok daha manttikli bi davranis sanirim. ing olmasi o kadar da olmasi onemli degil. eliine saglik dostm super lmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

yaw digerleriyle karsilastirma yapmak yerine tsk etmek cok daha manttikli bi davranis sanirim. ing olmasi o kadar da olmasi onemli degil. eliine saglik dostm super lmus

kaliteli tavrın için tşk.
  • quote:

Hocam siz yapsaydınızda sizinkini göreydik keşke. Daha iyi olurdu. Hem rütbenizde var. Daha makbule geçerdi
  • peki wini kurduktansonra ekran kartı vs yi yüklemek zormudur onları nasıl yapıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

peki wini kurduktansonra ekran kartı vs yi yüklemek zormudur onları nasıl yapıcaz?

tabi anakartın ekran kartının ses kartı varsa diğer donanımların driverini yüklemen gerekiyor.
  • SİTE ADMİNLERİ KONUYU EKSİKSİZ VE YETERLİ BULDUĞU İÇİNwww.donanimhaber.com ANASAYFASINA TAŞIMIŞTIR.BU RESİMDE BU KONU HAKKINDAKİ SON MESAJIMDIR.SEVEN SEVMEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER!!

resim:
    http://www.desiurl.com/7ee95 (resimi büyültmek için üzerine bir kere tıklayın!)
    sayfa:
    www.donanimhaber.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang -- 5 Kasım 2006; 20:46:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR

quote:

quote:

arkadaşım yanlış anlama sakın,emek vermişsin güzel eline sağlık.
    bir arkadaş bana demişki hem rütbenizde var sizinkini görseydik demiş.elimde dijital makina olsaydı yapacaktım,düşündüm.Ama olmadığı için yapma fırsatım olmadı.
    @BRKYPNR,yanlış anlama,tekrar tekrar saol.ingilizcesi olmayan insanlar için demiştim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR

quote:

quote:

arkadaşım yanlış anlama sakın,emek vermişsin güzel eline sağlık.
    bir arkadaş bana demişki hem rütbenizde var sizinkini görseydik demiş.elimde dijital makina olsaydı yapacaktım,düşündüm.Ama olmadığı için yapma fırsatım olmadı.
    @BRKYPNR,yanlış anlama,tekrar tekrar saol.ingilizcesi olmayan insanlar için demiştim

estafurullah.teşekkür ederim Hirotaro

• sayın hocam öncelikle teşekkür ederim.ben bile artık format atabileceğimi düşünüyom.artık.yalnız

biosa nasıl girip ayarlayacağımız da resimli anlatırsan çok iyi olur.önceden teşekkür edrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alia

sayın hocam öncelikle teşekkür ederim.ben bile artık format atabileceğimi düşünüyom.artık.yalnız

biosa nasıl girip ayarlayacağımız da resimli anlatırsan çok iyi olur.önceden teşekkür edrim

boardun biosu hangi tür, amibios mu yoksa awardbios mu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alia

sayın hocam öncelikle teşekkür ederim.ben bile artık format atabileceğimi düşünüyom.artık.yalnız

boardun biosu hangi tür, amibios mu yoksa awardbios mu

onu bilmiyorum.nasıl öğrene bilrim.kafam allak bullak oldu.internette bir yerde yazıyorlar ki cd yi tak sizden bir tuşa basmanızı isteyecek.o bir yerde yazıyorlar ki başangıç cdsi yarat .
  • benim bilgisyarımda .başlat donatlar ekle kaldırda başlangıc cdsi yazılan yer yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.