Şimdi Ara

XP Format Nasıl Atılır ? Fotolu Anlatım (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.523
Cevap
26
Favori
3.553.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski bir konu ama iş görüyor
  • Hocam bazı resimler gözükmüyor bu sene format atmama gereken bir bilgisayar olacak. elinizde duruyorsa tekrar ekleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Hocam bazı resimler gözükmüyor bu sene format atmama gereken bir bilgisayar olacak. elinizde duruyorsa tekrar ekleyebilir misiniz?

Maalesef dostum. O fotolar elimde arşivde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Hocam bazı resimler gözükmüyor bu sene format atmama gereken bir bilgisayar olacak. elinizde duruyorsa tekrar ekleyebilir misiniz?

Maalesef dostum. O fotolar elimde arşivde yok.

Tamam hocam canınız sağolsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bi ara format attırmıştım teknik servise oda cd - rom da xp3 diye bi cd unutmuş geri verme şansımda olmadı acaba bu cd format cd simi merak ediyorum cd nin içinde : $OEM$ , DOCS , DOTNETFX , I386 , OEM , SUPPORT , VALUEADD 7 tane dosya ve setup felan yazan şeyler var bumu acaba cd yi nerden bulacağımıda bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artano

ben bi ara format attırmıştım teknik servise oda cd - rom da xp3 diye bi cd unutmuş geri verme şansımda olmadı acaba bu cd format cd simi merak ediyorum cd nin içinde : $OEM$ , DOCS , DOTNETFX , I386 , OEM , SUPPORT , VALUEADD 7 tane dosya ve setup felan yazan şeyler var bumu acaba cd yi nerden bulacağımıda bilmiyorum

Teknik servisler kendileri bir cd oluşturular. O cd içinde gerekli programlar vardı ve o programlar(mesela winrar,office programları,virüs programları..vs) otomatik olarak yüklenir. Sizdeki o cd tam olarak sizin bahsettiğiniz cd'dir.
  • bu arada ben format atarken sadece C ye atmak istiyorum orayı tam anlamadım
  • Çok.teşekkürler format attim bugun bilgisayarima ama formattan sonra internete bağlanamıyorum ağ bağlantıları bomboş hiçbirşey yok.hata veriyor internete Bağlanmada yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artano

Çok.teşekkürler format attim bugun bilgisayarima ama formattan sonra internete bağlanamıyorum ağ bağlantıları bomboş hiçbirşey yok.hata veriyor internete Bağlanmada yardim edin

Ethernet kartınızın sürücüsünü yüklemelisiniz. Anakart cdsinden ya da ankartınızın sitesinden

• Beyler bazı resimler gözükmüyor. nasıl açabilirim onları ?
  • Merhaba benim elimde xp sp3 cd si var ve masaüstü pc yi formatlamak istiyorum. Sıkıntın şurada bios da boot seçimi sonrasında yeniden başladığında cd den başlatmak için herhangi bir tuşa basınız komutu çıkıyor ancak geri sayım bitene kadar tuşa basamıyorum dolayısıyla yine harddisk den boot ediyor ve sorunum devam ediyor başka bir yolu var mıdır? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenym

Merhaba benim elimde xp sp3 cd si var ve masaüstü pc yi formatlamak istiyorum. Sıkıntın şurada bios da boot seçimi sonrasında yeniden başladığında cd den başlatmak için herhangi bir tuşa basınız komutu çıkıyor ancak geri sayım bitene kadar tuşa basamıyorum dolayısıyla yine harddisk den boot ediyor ve sorunum devam ediyor başka bir yolu var mıdır? Teşekkürler...

Tuşa basamıyorum derken, yetişemiyor musunuz yoksa kalvye mi basmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrv20

arkadaşlar ben bilgisayarımı format atması için bilgisayarcıya götürücem ama yerel disk d de önemli fotoğraflarım var onları bilgisayarcı görmesin diye folder lock isminde dosya şifreleme proğramını D ye kurdum şimdi bilgisayarımı götürtüp sadece C ye format attırsam o dosyalarım durur mu yoksa silinir mi ACİL YARDIM ÇÜNKÜ BİKİNİLİ FALAN FOTOĞRAFLAR VAR GÖRMESİN AYIPPP :D

sen fotografları bana gönder ben saklarım bi sikinti olmaz
  • Bende cd olarak asus V513\P5VD2-MX/V506HP DESKJET F2400 series var bunlar mı acaba
  • Saol Usta
  • arkadaşlar tuhaf bir sorum var
    elimde xp home edition sp3 var cd bot olmuyor ve cdde setup dosyası var win7deki normal yüklenen format atılana benzer
    ben normal bi şekilde xp yükleyebilirmiyim bu cd yle yani setup lı dosyayla xp yüklenir mi sorum bu
    ve piyasada setup lı xp ler var mı?
  • hdd biçimlendirme ve bölme yapacağımız yere geldiğimde hata veriyor windows durduruldu vs birşeyler yazıyor sorun nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: be cool

güzel çalışma olmuş
    eline sağlık

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cdnin kendi setupuyla yapiyorum hep aynı şey çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.