Şimdi Ara

XP Home Da AĞ Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah Rızası İçin Yardım Cafemde XP HOME var ana makinemden öbür makinelere ağdan ve Ip adresleriyle bağlanıyorum fakat onlar ana makineye bağlanamıyor
    bi acil yardım yoksa bütün müşterilerimi kaybetcem bi yardım çıldırcam yaw bilgisayarcılarda biton para isitiyor yapmaya

• diğer makinelerde 98 yuklu ise windows larda kullanıcı adını xp home edition daki ile aynı yapmalısın
  • yok hepsinde xp home var lisanslı
  • ozaman ana makinende ağ ayarlarında sorun var eğer sp2 li ise windowslar guvenlik duvarını kapatıp girmeyi dene ozaman buyuk bir ihtimalle girer
  • yok sadece sp1 li o kadar başka bi şey
    yok çalışma grubu bile aynı
  • Kendi bilgisayarında user oturumu aç (şifresiz olarak) ve bu oturumdan gerekli dosya paylaşımlarını yap. Her bir bilgisayar için ayrı ayrı yapman gerekir. Ayrıca her bilgisayar da aynı çalışma grubu ismini almış olması gerekiyor. Kolay gelsin.
  • Kendi bilgisayarında user oturumu aç (şifresiz olarak) ve bu oturumdan gerekli dosya paylaşımlarını yap. Her bir bilgisayar için ayrı ayrı yapman gerekir. Ayrıca her bilgisayar da aynı çalışma grubu ismini almış olması gerekiyor. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala olmadı delircem yahu
    eski oturum açma adını sildim yeniden yaptım yine olmadı ben erişiyom onlara onlar ana makineye erişemiyo şu hatayı veriyor \\10.0.0.3 erişilemez.Bu ağ kaynağını kullanma izniniz olmayabilir.Erişim izniniz olup olmadığını öğrenmek için bu sunucunun yöneticisiyle temasa geçin.
    Erişim engellendi diyo
  • yaw cevap veren yok mu yahu
  • senin windowsunun yeniden yuklenmesi lazim
  • aga baglanacak bilgisayarlar için xp home mantikli degil keske pro alsaydin
  • xp home aga bagli 5 makineden sonra problem cikariyor
  • Bildiğim kadarıyla Home edition ın ağ desteği yok. Pro makina home u görür ama home ağı göremez. Yurtta aynı sorunla karşılaşmıştım. Pro yükledim makinaya babalar gibi bağlandı.
  • Pro ve home arasındaki farkı tam olarak bilemiyorum ama ana makinanda herhangi bir dosya veya sürücüyü paylaşım ayarlarını yaptın mı? Ayrıca kullanıcıları da seçip yapmayı dene. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.