bundan 2-3 sene sonra herkes vistaya geçmek zorunda ne kadar erken gecersen o kadar iyidir zamanında şu soru soruluyordu
xp'mı 98'mı diye ne oldu 98 piyasadan silindi 2-3 sene sonra xp sılınmeye başlayacak 5-6 sene xp denen birşey kalmayacak
haklı diyorsun tcvüz başladı bile DX 10 sağolsun.. aslında şuan 8600 gt kartım var ve dx 10 faydalarından yararlanamıyorum(aslında öss nedeniyle pcyi pek kullanmıyorum)ama ben full detayda ac oynuyorum ortalama yoğun sahnelerde sistemim ile 20 fps alıyorum yaklaşık, dx 10 da daha performanslı imiş diyorlar sonra 3d mark vantage i deneyemiyorum, işmi bu şimdi? ha tabi bende ramdan takıyorum o ayrı...
XP SP2 .. FOrever .. pişman olmak istemiyorsan .... arttırdım +3
saolasın 4system kardeşim
bugün yine pazar pazar servise çıktım 1 xp sp3 lü laptop yükledim yani vista bussines ten xp ye çevirdim artı 4
xp xp xp
xp mı vistamı yerine soyle bir soru soraydın keşke :)
windows mu linux mu diye windows xp'sıde aynı vistasıda aynı windows kısaca 0 cıkıyor linux alıp başına gidiyor ama xp mı vista arasında bir secenek yapacak olursam kesinlikle ve kesinlikle vista derim
şu an için şu anki donanımlarla XP....
vista iyi hoş ama daha geçiş için erken bence de... Ama ne olacak vistanın da zamanı gelecek, fırtına gibi esecek... ama var daha bi 2 2,5 yılı...
SONUÇ:açık ara farkla xp cevap yazanlara teşekkürlerimi bi borç bilerekten finishhhh diyorum...
artık vista daha iyi amanda güzel ,şöle fonksiyonlu ,böle
mükemmel son moda ,vista herderde deva, aman böle dehşet
felan diyenler olursa çokkk geç..moral bozmayın..
geçmiş olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
..............THE END..............
arkadaşlar ama xp de crysis i dx10 desteği ile oynayabiliyormuyuz?
XP
XP'nin tek kötü yanı çift çekirdekli işlemcileri düzgün kullanamaması ve Dx10 desteksiz olması.
Günümüzde birkaç yazılım ile bu sorunlar ortadan kalkıyor. Ozaman XP açık ara farklı 1 inci!
Janti sana "anam be..." demek istiyorum... Herkes Quad aldı da herkes Vista'cı oldu sanki Sırf iki janjanlı efekt için mi Vista yani? Bakınız arkadaşlar. Vista'nın en önemli kısımları henüz çıkmadı. Bunlar arasında sesli komut modülü de var. 5-10 sene içinde word'de yazı yazmayacak, word'e konuşacağız! Başlat! diyeceğiz ve açılacak! Ben yenilik diye buna derim. Yarın bu özellikler çıksın (sadece vista'da çıkacak) yarın Vista'ya geçmezsem namerdim! Ama o zamana kadar kıymetli ram'lerimi o yağmacıya yediremem.. Ayrıca Vista şekil yapıcak diye neden gidip 4GB ram alıyorum? Bi ram kaç para? Janti söyle bakim ekmek kaç gram, kaç para? Burjuva seni! Sübjektif Microsoft Ajanı! Arkadaşlar Janti'yi forumdan kaldırmak için komut istemine çıkın C:\> şeklinde iken net user yazıp entere basın,
Administratör xxxxx (bu sizin administör adınızdır.) Help Asistant JANTI_388945a0 (bu microsoftun Janti Asistan ajanı.)
Bu şekilde tablo çıkıyorsa aynı pencereye net user JANTI_388945a0 /delete yazıp entere basalım sonra net user JantiAsistant /delete yazıp entere basalım sonra net user yazıp entere basalım,
Help Asistant JANTI_388945a0
bu satır çıkmıyorsa başarı ile sildik geçmiş olsun.
NOT: Kardeşim benim seviyorum seni bakma sen!
2GB ram ve üstü sistemler için vista x64 derim. Ama 2GB altı ramli sistemler için xp x86.
kardeş eger xp yuklliceksen makinana ve xpnin pro xpden daha hizli calişmasinida arzuluyorsan sana onerim laptop için herzaman xpnin home surumunu kur cinayet performans farki oldugunu goreceksin pro surumle arasinda.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme