herkese iyi aksamlar.Windows XP İndego Edition surumunu indirdim.Fakat kuramıyorum.Serial no olmamasına ragmen serial istiyor ve su hata mesajını veriyor
The language of this installation of Windows differs from the one you are installing. The option to upgrade will not be available
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.arkadas artizlik yaptım kurarım diye rezil oldum
tesekkurler simdiden...
0 dan yükleme yapman gerekiyor yüklemek istersen.
şu anda yüklü olan windows sanırım türkçe, yüklemeye çalıştığında ingilizce olduğu için güncelleme tarzı(ayarlar, programlar vs. değişmez sadece sistem değişir) yapılamıyor.
herşeyi format çekip öyle yapacaksınız. bu tür yükleme windows üzerinden olmaz cd den boot ederek yapabilirsiniz anca. ya da olmadı indirdiğiniz sürümün türkçesini indirip öyle deneyin.
oncelikle tesekkurler.dediginizi yaptım fakat boot olmadı.sanırım dvd yi boot edemedim.dvd ye sistemi cekerken,once image yaptım daha sonra nero ile kalıbı yazdırdım.boot etmek için extra bir isleme gerek var mı?
(modlardan ozur konuyu yanlıs yere acmısım.)
Windows XP İndego Edition
iLK DEFA duyuyorum nedir bu? Biraz bilgi alabiir miyiz?
Sn.TİSKE bu versiyonu amerikada çıkan bir versiyonu.içinde yaklasık 2.6 gb lık bir program seti var. ingilizce veriyonu ve SP3
cdyi nasıl boot edebilirim lutfen abiler bir anlatın valla kafayı yiyecem yapamadım arkadas beni dövecek az sonra ....