Şimdi Ara

XP pro (gpedit.msc) kullanıcı kısıtlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server işletim sisteminde bulunan kullanıcı kısıtlamaları xp pro dan da yapılabilir mi acaba?
    gpedit.msc yani grup ilkeleri bölmünden; masaüstü ve başlat çubuğu ile ilgili kısıtlamalar yapacağım.Ancak bu kısıtlamaların sadece istediğim kullanıcıya uygulanmasını istiyorum.Bu bölümde yaptığım değişiklikler tüm kullanıcılara uygulanıyor.Yani bilgisayarda 2 kullanıcı olacak biri yönetici,diğeri pasif kullanıcı.Örneğin pasif kullanıcı,yeni bir program yüklediğinde başlat menüsünde göremeyecek yada masaüstü pasif olacak vb.
    Acaba yanlış yerden mi yapmaya çalışıyorum?Sizin başka önerileriniz var mı?

Bu arada sınırlı hesapla kullanıcı oluşturmak işime yaramıyor.Çünkü pasif kullanıcıların ağ üzerinden, başka bir bilgisayardaki veri tabanına bilgi yazmaları gerekiyor.

• Bunu bende xp de denemediğim için merak ettim yaptığım değişiklikler tüm kullanıcılara etki ediyor bunun çözümü yokmu

Ayrıca oluşturduğum user program kaldırabiliyor yönetici haklarına sahip olmamasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 12 Mayıs 2012; 14:48:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.