Şimdi Ara

xp pro ile xp home fark????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Home editionu Domaine katamazsın(Tabe registiryden kurcalayınca sokabiliyosun. Ama bud durumdada microsoft destek vermiyor.)Ama XP pro'yu domaine katabilirsin.
  • Home gerçekten ev kullanıcıları için indirgenmiş özelliklere sahip. Özellikle ağ/network ayarları çok sınırlı. Bir zaman novell netware'e bağlanmada ciddi bir problem ile karşılaşmıştım. IIS gibi yukarda bahsedilmiş eksikleri de var.

Hoş ben XP pro yu da ağ konusundaki esnekliği konusunda eleştiriyorum ama... Yine de home'a göre gayet yeterli.

Eğer web işi ile uğraşmıyor ve ağlarla pek aranız yoksa aradaki fiyat farkına deymez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoctorX

Microsoft Windows XP Home Editon Prof gibi NTFS Dosya sistemini destekliyor.
    iki işletim sisteminde bütün sistem dosyalarını görmek de mümkündür.

Burda bir yanlisligin Windows tüm dosya-sistemlerini görmüyor,sadece kendine ait NTFS ve FAT lari görünüyor.
    Linuxdaki ext2,ext3,reisersFs,XFs görmez.Niye diye sorarsin bunu microsoftun adamlari daha iyi bilir.
    Ama ek bir progrm yüklersen>> explore2fs ozaman görürsün bu sistem dosyalarini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yozi -- 6 Şubat 2005, 12:08:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dağcı72

FİAT FARKINI KİMSE SÖYLEMEDİ SANIRIM..ACAİYİP FARK VAR YA..BENCE GEREKSİZ..

50 $ civarı bir fark...
  • arkadaslar home editon etkilesitirme nasıl edilyo yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.