Şimdi Ara

xp professional de ie 7 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim laptop umda windows xp professional sp3 official edition yüklü ilk sistemi kurarken ingilizce kurdum fakat sonra ie 7 türkçe karakterleri desteklemiyor diye mui adlı programla xp yi türkçeleştirdim sonra internet explorer in ingilizcesini kaldırdım ve internetten indirdiğim ie 7 tr yi kuracaktım ki "BU YÜKLEME İŞLETİM SİSTEMİNİZİN DİLİNİ DESTEKLEMİYOR" diye bir hata verdi halbuki windows um türkçe hiç bir yerde sorun yok
    herhalde windows media center 2005 te türkçe ie 7 kurulamıyormuş ama benimki xp pro sp3 off. edition nasıl halledebilirim bu sorunu
    ha bu arada işletim sistemini türkçeleştirdikten sonra ie 6 türkçe ve güzel çalışıyor ama ie 7 olmuyor

yardım lütfen

• firefox kullan
  • kardeşim belki sana nedenini anlatmadığımdan dolayı bana firefox kullan gibi bir serzenişte bulunma gerekçesi duydun ama ben web programcısıyım siteler yapıp internette yayınlıyorum dolayısıyla benim yerel sunucumda türkçe karakterler çalışmazsa(ki ie 7 de çalışmıyor) serverda zaten çalışmaz ee siteye girene illa firefox kullanacaksın diyemeyeceğime göre bu cevabında biraz saçma kalıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.