Şimdi Ara

xp sp2 windosw update problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar xp sp2 de windows update e basiyorum ama bu yazi geldikten sonra devamı gelmiyor kalıyor olduu gibi uzun bir sure bekledim ama cıt yok nasil hallederiz acaba?

Checking for the latest version of the Windows Update software...

Depending on your connection speed, this might take a minute. During this time, you may receive one or more security warnings. Review each security warning to ensure that the content is signed by Microsoft, and then click Install or Yes to install the software.

• arkadaşım win xp sp1 imi kullanıyorsun??
    ben sp2 yi denemedim zaten yeni çıktı zaten
    duyduğuma göre xp sp1 se senin işletim sistemin update yapmama gibi bir sorunu varmış galiba
    bence sorununun çöüzümü için biraz beklemelisin...

sorunun çözülürse banada haber et oldumu
    nettenmi çektin sp2 yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferostyle

arkadaslar xp sp2 de windows update e basiyorum ama bu yazi geldikten sonra devamı gelmiyor kalıyor olduu gibi uzun bir sure bekledim ama cıt yok nasil hallederiz acaba?

Depending on your connection speed, this might take a minute. During this time, you may receive one or more security warnings. Review each security warning to ensure that the content is signed by Microsoft, and then click Install or Yes to install the software.

Pencerelerin, yazılımı güncelleştirdiği uyarlamayı en son için kontrol etmek. . .

Senin bağlantına güvenmek hızlı gider, bu kadar, bir dakikada alabilirdi. Esnasında bu zaman, sen, birisini veya daha çok uyarı olan güvenliği alabilirsiniz. Kendisi tarafından içeriğin, Microsoft işaret edildiğini garanti etmeyi uyarırken her güvenliğin olduğu, ve o zaman tıkladığı inceleme, veya yazılımı yerleştirmesi için eveti yerleştirir.

diyor
    quote:

• Pencerelerin, yazılımı güncelleştirdiği uyarlamayı en son için kontrol etmek. . .

Senin bağlantına güvenmek hızlı gider, bu kadar, bir dakikada alabilirdi. Esnasında bu zaman, sen, birisini veya daha çok uyarı olan güvenliği alabilirsiniz. Kendisi tarafından içeriğin, Microsoft işaret edildiğini garanti etmeyi uyarırken her güvenliğin olduğu, ve o zaman tıkladığı inceleme, veya yazılımı yerleştirmesi için eveti yerleştirir.

dediklerinden hicbirsey nalamadim arkadaşim
  • Checking for the latest version of the Windows Update software...

Windows güncelleme yazılımının en son versiyonu kontrol ediliyor....
    Bağlantı hızınıza bağlı olarak bu bir dakikayı bulabilir.Bu zaman süresince,bir veya birkaç güvenlik uyarısı alabilirsiniz.İçeriği microsoft tarafından imzalanan-belirtilen bu güvenlik uyarılarının her birini yeniden gözden geçirin,ve Install veya Yes'i klikleyerek yazılımı yükleyin

arkadaşın anlatmaya çalıştığı böyle birşey sanırım.
  • kelimeleri tek tek çevirince bööle oluyor :P cümle cümle abicim cümle cümle...
  • Bende update de sorun yok, bilginiz olsun diye yazayım
    Şu an SP2 kurulu ve windows update basında, tarıyor tarıyor, güncelleştirilecek birşey yok diyor ..
    Olunca güncelleştiriyor ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Win 7 sp1-sp2-sp3 farklar nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.