Arkadaşlar bir kurumda çalışıyorum. XP nin yetkilendirmesini kullanıyorlar. Sınırlı kullanıcı hesabıyla çalışıyoruz yani. Adsl bağlantıyla nete çıkıyorlar. Sınırlı kullanıcı olduğumuz için ağ bağlantılarına erişip IP alamıyorum dolayısıyla interneti kullunamıyorum. Admin şifresini bilmiyorum ve kırmakta istemiyorum tehlikeli çünkü. Sınırlı kullanıcıda çalışırken ağ bağlantılarına erişip nasıl IP çakabilirim. Bunu yapabilecek bir program yada metod bilen varmı?
Ne yazıkki böyle bir metod yazılım vb.. birşey yok olamazda ancak yetki vericeksin... User hakta bişey yapamazsın network ayarları konusunda
yaaa kardeş en kral firewaller ı bile aşacak programlar mevcut XP ninki haydi haydi aşılabilmesi lazım. Amacım sadece network ayarlarına IP çakabilmek. Komutla falan da mı yapılamaz bu
Bu sorunu çözene ödül var ağam kafayı yicem ama olmalı bir yolu usta yafff Komut satırından ip çakmanınn yolunu buldumda gene erişim engelledi diyor yaf çalıştırın hele kafaları yokmu aklına birşey gelen
pm at
attım da birşey çıkmadı kardeş vitesden mi salladın bizi
pm i sistem yoneticine at demek istemistir
soyle sana internete cikman icin ip atasin
benim ıp ye ihtiyacım yok yaff dünyadaki bütün ip ler benim olsa ne çıkar çakıp kullanamadıktan sonra
Yaw çıldıracam arkadaşlar bu kadar gelişmiş hacker piyasası var dünyada kimse bu işi aklı edememiş yaa
pm gelmedi ayrıca pm e şu ana dek neler yaptıklarınıda yaz
sana 3 eylülde pm atmıştım kardeş az evel yine attım umarım çözüm bulabilirsin
HARPOCRATES PM leri okumuyonmu yaf nerdesin
kardeş pm atıyormusun bilmem ama gelmiyor tekrar denermisin
Tekrar attım binbaşım
Tunnel programları yapabilirmi bu işi acaba internet explorer i çıkarttım HARPOCRATES msn olmuyor yaf
bilgisayarı başlat F8 güvenli kiple gir adminisator olan kısma gir eğer giremezsen yani şifreli ise google unutulan xp şifre yaz programı indir çöz adminisator den ayar çekersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme