Şimdi Ara

Xp update!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xp pro+sp2 'li bir cd den sistemimi kurdum ama microsoftun orjinal sitesinde update yapamayacağımı çünkü yazılımımın korsan olduğunu söylüyor.Acaba bunun bir yolu varmıdır?(licence key değştirmek vb..)
    Eğer çözüm licence key değiştirmeyse bunun nasıl yapılacağını ve çalıştığını bildiğiniz bir key var mı?Yardımlarınız için çok teşekkürler...

• korsansa çok zor ole bise duymadım zaten.microsoft engeller zaten kolay kolay yapamazsın.ok.
  • mail adresini pm at sana sorunu çözeck bi dll var onu yolliim (legitcheckcontrol.dll)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabata -- 3 Ocak 2006 16:36:18 >
  • dostum vermiş olduğun dosya işe yaradı.yardımın için çok sağol.Microsoftla dalga geçer gibi az önce tüm updateleri yaptım.Ama siz siz olun korsandan uzak durun(!)
  • önemli diil görevimiz...
    quote:

Orjinalden alıntı: doktorciwan

dostum vermiş olduğun dosya işe yaradı.yardımın için çok sağol.Microsoftla dalga geçer gibi az önce tüm updateleri yaptım.Ama siz siz olun korsandan uzak durun(!)
  • bende XP nin kurulduktan sonra cıkan Windows Etkinlestırme penceresine anti-patch geliştiren ve dolayısıyla bidaha bu pencerenin acılmamasını saglayan bir program vardı ama windows coktu dun hepsi tum programların gitti a.q:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 7 update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows boot manager silindi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.