Birde bende orjinal xp ve Vista var xp yi yükledikten sonra Vista yi yüklemek isterken Vista cd sinı takiyorum cd KEY i felan giriyorum Ama Vista dosyalarınızı kopyalarken kısmında cd bozuk veya dosya yok diyor bir turlu Yükleme yapamıyor ama cd hep yükleme yaptıgım ork Vista :)
Birde sizce xp demi kalayım yoksa w7 alıp onumu yükleyeyim veya Vista yi mı Yükleyeyim ne olur yardım edin
Cem
- Öncelikle pc özelliklerini yazarsan iyi olur.
- XP den win7'ye yükseltme yapılamaz. İllaha yapmak istersen önce vistaya sonrada win7ye yükseltmen gerekiyor.
- CD'den CD'ye kopyalama yap. CD'de bozuk alan varsa kopyalama saatlerce sürebilir ama kopyalama başarılı olarak biterse sağlam bir CD'in olmuş olur.
vista sp2 yüklü sistem her türlü işini görecektir. 2014 nisana kadar destekleniyor. ama daha da ilerisini düşünürsen win 7 sp1 entegre edilmiş iso ile kur.
xp-vista-7 diye kurup ileride sorun yaşatma ihtimalini göze alacağına sıfırdan 7 kursan daha iyi olur. tabiki önce verilerini yedeklemen gerekir.
vista keyin varsa internetden vista dvdsi edin msdn kaynaklı sp2 li olsun mümkünse onu dvdye yazdır elindeki keyle güzelce kurabilirsin yada bu benim önerim windows 7 kur paşa paşa kullan sp1 de çıktı suan tam oturmuş bir işletim sistemi windows 7 bilgisayarın özellikleri kurtarıyorsa windows 7 kullan
Xp üzerine Windows 7 kursanız bile Xp'yi kullanmanız maalesef imkansız. Microsoft desteklemiyor çünkü Xp ile 7'yi bir arada. Bende öyle olmuştu çünkü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme