Şimdi Ara

Xp üzerine Windows 7 yuklenirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

W7 yi xp üzerine yukleyebilirmiyiz acaba ?

Birde bende orjinal xp ve Vista var xp yi yükledikten sonra
    Vista yi yüklemek isterken Vista cd sinı takiyorum cd KEY i felan giriyorum
    Ama Vista dosyalarınızı kopyalarken kısmında cd bozuk veya dosya yok diyor bir turlu
    Yükleme yapamıyor ama cd hep yükleme yaptıgım ork Vista :)

Birde sizce xp demi kalayım yoksa w7 alıp onumu yükleyeyim veya Vista yi mı
    Yükleyeyim ne olur yardım edin

Cem

• - Öncelikle pc özelliklerini yazarsan iyi olur.

- XP den win7'ye yükseltme yapılamaz. İllaha yapmak istersen önce vistaya sonrada win7ye yükseltmen gerekiyor.

- CD'den CD'ye kopyalama yap. CD'de bozuk alan varsa kopyalama saatlerce sürebilir ama kopyalama başarılı olarak biterse sağlam bir CD'in olmuş olur.
  • vista sp2 yüklü sistem her türlü işini görecektir. 2014 nisana kadar destekleniyor. ama daha da ilerisini düşünürsen win 7 sp1 entegre edilmiş iso ile kur.

xp-vista-7 diye kurup ileride sorun yaşatma ihtimalini göze alacağına sıfırdan 7 kursan daha iyi olur. tabiki önce verilerini yedeklemen gerekir.
  • vista keyin varsa internetden vista dvdsi edin msdn kaynaklı sp2 li olsun mümkünse onu dvdye yazdır elindeki keyle güzelce kurabilirsin yada bu benim önerim windows 7 kur paşa paşa kullan sp1 de çıktı suan tam oturmuş bir işletim sistemi windows 7 bilgisayarın özellikleri kurtarıyorsa windows 7 kullan
  • Xp üzerine Windows 7 kursanız bile Xp'yi kullanmanız maalesef imkansız. Microsoft desteklemiyor çünkü Xp ile 7'yi bir arada. Bende öyle olmuştu çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.