Şimdi Ara

xp ve vista arası bağlantı kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar... günlerdir uğraştım araştırdım ama bir türlü beceremedim.
    masaüstünde vista laptopta xp kurulu. tt netin kablosuz exper modemi üzerinden bu iki pc yi birbirine bağlayıp multi oyun yapmak istedik. ama olmadı.
    xp vistayı ağ bağlantılarında gördü ama girmedi ve oyunda da görmedi,
    vista xp yi sadece oyunda gördü ama bağlanamadı.

çalışma gruplarını yaptım güvenlik duvarlarını ve hatta virüs programlarını da etkisizleştirdim ama olmadı.

yardım ederseniz çok sevinirim

• 1- Vista kurulu pc nizden Ağ ve Paylaşım Merkezi nden "Ağ bulma" ve "Dosya Paylaşımı" seçenekleri "AÇIK" konuma getir. (Orjinalde kapalı oluyor.)
    2- Paylaştıracağın klasöre sağ tıklayıp GÜVENLİK sekmesine ardından DÜZENLE sekmesine (Kullanıcı isimlerinin hemen altında) tıkla.
    Ardından EKLE deyip imlecin halihazırda bulunduğu boşluğa "Everyone" yaz. 2 defa TAMAM dedikten sonra pencereyi kapatmadan bir soldaki PAYLAŞIM sekmesine ardından alttaki GELİŞMİŞ PAYLAŞIM a tıkla. "Bu Klsörü Paylaş" tikleyip aktif ettikten sonra "Açıklamalar" ın altındaki "İzinler" e tıkla.
    Everyone zaten seçili olması lazım, burdan o klasörün sadece okunabilir veya yazııma açık olup olmayacağını aşağıdaki kutucuklara tik leyerek kendin belirle.
    Sonra TAMAM TAMAM dedikten sonra artık Xp ler tarafından paylaşıma açtığınız klasör erişilebilir konumda olacaktır..

bende de böyle bir durum vardı bu şekilde halletim işallah işine yarar

• bu dediklerini yapmıştım yeniden yaptım ama yine olmadı... kafayı yicem... xp den xp ye oluo ama xp den vistaya olmuyo... bi multi oyun atamıcaz yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.