Şimdi Ara

xp yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 aya yakın bir süredir evde değildim,döndüğümde bilgisayarı açtığımda ilk açılışta windows orjinal değil gibisinden bir uyarı verdi ben devam et dedim ve pc açıldı.masaüstünde biraz gezindikten sonra birkaç dosyaya tıkladım ve pc birden kapanarak yeniden başlattı ancak yeniden başladıktan sonra windows xp açılış ekranından sonra masaüstüne geçmeden bilgsayarı yeniden başlattı.10-15 kere denedim ve her seferinde aynı yerde yeniden başlatıyor.güvenli kipte başlatmayı denedim ama yine açılmadı.daha sonra xp cd si takarak onarmayı denedim ama onu da kabul etmedi.son çare olarak format atıp xp yüklemek istedim ancak bu seferde biçimlendirme normal şekilde yapılıyor ve daha sonra kur dosyaları kopyalarken bazı dll,chm,sys vb. uzantılı dosyalar(esent97.dll,cyzcoins.chm,dvdplay.exe,hid.dll vb.) kopyalanamıyor ve xp kurulmuyor hata veriyor.tekrar tekrar denediğimde her seferinde aynı dosyalar değil farklı dosyalar kopyalanmıyor.esc ile kopyalamadan geç dediğimde sonunda hata veriyor ve xp kurulmuyor. acil yardımınıza ihtiyacım var sebebi ne olabilir. acaba donanımsal bi sebebi olabilirmi.şimdiden teşekkürler...

• xp orijinal mi peki?
  • değil
  • Forumda korsan için konu açmak yasak.
    windows korsana karşı çok katı artık intenetten kontrol ediyorlar.bir daha çalıştıramayabilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 21 Eylül 2008; 17:33:25 >
  • başka bir cd ile format atabilirsiniz.
  • arkadaşlar başka cd lerde denedim olmadı...
  • Repairde chkdsk /r komutunu kullan.Sorun harddiskte olabilir.Mavi ekran hatası varmı ?
    f8e basılı tutup otomatik reset atmayı devre dışı bırakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    13 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mavi ekran hatası da alıyorum.bi de bu bios ayarlarından mı iptal edecez
  • Hayır.Wİndows Xp proffesional ekranı gelmeden (nasılki güvenli modda başlatmışsınız) f8'e basılı
    tutun,otomatik reset atmayı devre dışı bırak diyin.Ordaki hatayı bize bildirin.
  • yalnız şöyle bi durum var xp yi formatladım ve yenisini yükleyemiyorum o yüzden xp professional ekranını istesemde göremiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexander1907

yalnız şöyle bi durum var xp yi formatladım ve yenisini yükleyemiyorum o yüzden xp professional ekranını istesemde göremiyorum.

Sorunun cd-rom veya hdd'den kaynaklandığını düşünüyorum.Wİndowsu tekrar kurduğunuza göre chkdsk
    yapmanız bişey değiştirmez.Harddisk ve cd-rom'u başka bir pc'de denemelisiniz diye düşünüyorum.
    Başka önerileride bekleyebilirsiniz...
  • pc de hem cd writer hem de dvd writer var ikisinide denedim sorun cd rom veya dvd rom değil sanırım çünkü ikisindede dosyaları kopyalamıyor..
  • Harddiski başka bir bilgisayarda formatlamayı deneme imkanınız varmı ?
  • bi deneyecem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.