geçen gün window u arkadaşın tavsiyesiyle C: bölümünü oluşturmadan formatlayıp kurmayı denedim bilgisayarıma zarar vermişmiyimdir.
? o nasıl oluyor? zaten windows'u kurman için c partitionunu oluşturması gerekiyor. yani sen oluşturmasan bile o kendi yapar yani. merak etme bir zarar vermezsin.
bıraz daha acsan konuyu.. ama oncekı soylemıne gore azrael dogru soyluyor.xp kendı halledıyor.
arkadaşlara katılıyorum fakay c bölümünü oluşturmadan xp yi nasıl kurdun onu anlayamadım öyle birşey imkansız ve bilgisayarına zarar vermezsin korkma
bi arkadaş uzman sayılabilecek bi arkadaş öyle söyledi ona istinaden dedim. aynı arkadaş benim blgisayara format atarken kasayı hareket ettirdi söylediğine göre çalışan hdd hareket etse bile badsector olmazmış. sizce haklımı?
arkadasına slm söle cok ustaymıs walla kardedsim o zaman kasaya tekme tokat dalsak bile bi sey olmaz mı? ama her zaman sallanamdan ve hasardan olmuyo bu badsector genelde asırı ısınma danda kaynaklanıyor ama Sarsmaklada olusabilir...Kolay gelsin
usta adammış vesselam arkadaşın,hdd çalışırken aldığı darbelerden hasar görür dikkat et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme