ARKADAŞLAR ÇOOK ÖVDÜĞÜNÜZ BU İŞLEMCİDEN ARAŞTIRDIM BULDUM VE ÇOK SAYIDA ALDIM..BEN KENDİ TEST SİSTEMİMDE BU GECE SONUÇLARI ÇIKARIP YARIN BURAYA YAZMAYA ÇALIŞACAĞIM.BU CPU DAN İSTEYEN VARSA ÖZELE MESAJ ATABİLİR...SIFIR BOX FANIYLA ADINIZA FATURALAYIP GÖNDEREBİLİRM...BEN 63$+KDV DEN ALDIM SİZE KDV DAHİL 80$ DAN "KARGO BANA AİT" OLMAK ÜZERE HERYERE YOLLAYABİLİRM
e baba 75$ ediyo sen kargoyu da veriyon senin kazancın ne oldu :)
[Deleted by Admins]
dostum geçti bolunun pazarı tüm ithalatçıların deposunda aynı kodlu cpu lardan yeni sevkiyatların hepsi wpmw kodlu
ilk denememde epox 8rda+ rev 2,1 ile 1,75v dA 11,5*200 İLE 2300 MHZ DE SORUNSUZ ÇALIŞTI HALA BU HIZDA KULLANIYORUM FANIM İYİ OLLMADIĞI İÇİN FAZLA YÜKLENEMEDİM AMA 2400 MHZ DE DE WİN ME BOOT ETTİ.SİSOFT TESTLERİ YAPILDI 2400MHZ DE.ANKARA ICINDEN ALACAKLAR EVDE TEST SISTEMIMDE SONUÇALIR GOREBILIR.BUGUN İYİ BİR FAN ALIP YÜKLENMEYİ DENEYECEĞİM AYRICA POWER SUPPLY IM DA DANDIKMIS:-))) HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU NOT:ELİMDE Kİ CPU LARDAN SADECE BIRINI ACIP BU DEGERLERI ALDIM AMA ISTEYENE MEVCUT ACILMIS OVERCLOCK KAPASITESI TESCILLI CPU YU DE VERIRIM:-)
SERHAT BEYIN DEDIGI GIBI BIR COK CPU ARTIK WPMW KODLU AMA EGER KDV VE KARGO UCRETI DAHIL 80$ A EVE TESLIM EDIYORLARSA BAHSETTGI "PAZARDAN" HERKES ALABILIR
[ban] DOSTUM ZATEN CPU NUN SATIŞ FİYATI 59-60$ KDV SİYLE 70$ I BULUYO VE HERYERDE BULUNUYO 10$ KARGO MASRAFI AĞRI'YA YOLLARSAN ANCA TUTUYO BURASI PİYASA DEĞİL İŞİ TİCARETE DÖKMİYELİM LÜTFEN
serhat bey sizinle burada polemiğe girmek topic imin amaçalrını aşıyor ben size online olunca icq dan yanıt verecğim...iyi günler
3-5$ için size teminat ve olanak sağlayan kişilere çamur atmayın lütfen. herkesin oturduğu konuma göre alış maliyetleri farklı olabilir.59$ olsa ne olur? 63$ olsa ne olur?
ticaret yapacaklar ikinciel forumuna yazsa daha guzel olmaz mı...burada teknik test öneri vs.. konusuluyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme