Şimdi Ara

xPeke Baron Bait (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sancar69

quote:

Orijinalden alıntı: Shockwave U

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shockwave U

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

Burdan bakınca baronu alıyomuş gibi yaptıklarını anlamamışsın, demek o maçta irelia olsan adc oynarım derdin.

240 p de acıldıgı için görmedim.

bu arada silver olarak bana birşeyler öğretsene.İrelia adc değilmi?

Baitin anlamini ogren diye arkadasa laf atiyorsun sonra konuyu baska yone cekiyorsun. Cevir kazi yanmasin misali eger tam gormediysen niye laf atma cabasina giriyorsun?

ok qnq pardon.Baitin analmını örende bir sıkıntı yok.

İrelia adc aşağımala içerir.

Forumu batiranlar sizler degil misiniz? Her daim tartisma ortami yaratmaya calisan haksiz olduklarinda bana az once verdigin cevaplar verip kacmaya calisan varliklar degil misiniz? Biraz daha devam ettigimde hakaret etme noktasina geliyorsunuz. Ne kadar yazsam soylesem bile bi kulagindan girip digerinden cikicak. :)

Edit: (ekleme) Adama videoyu tam izleyemedigin halde bait ne bi ogren tarzi laflarin var konusma tarzina dikkat etmen kisiligini yanlislarini gormen lazim.

115 mesajı olup forumu batıran siz değilmisiniz yazmamı?

Forumu batıran sizin gibi başkarlarının köleliğini avukatlığını yapanlar.

olay mesaj sayısına da girmiş hayırlısı bakalım
    Not: bu kadar düşme, yanlış yaptın; özür dile geç işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

La ayıp la

Bait derken bu baitmi ? Baitin anlamını öğren adam yemlemior irelia dalıor ama takımı sayesinde hayatta kallıyor.

Ne kadar boş bi adamsın sen la? Bu bait değil mi? Sil oyunu geç bence sen. Ayrıca arkadaşa silver olarak bişeyler öğret demişsin. %90 sezon 3 silver-bronzsun bu sezon herkese gelen 25 puanla maç spamlayip lig atlamışsındır. Bunu yazan %90 böyle oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim anlamadığım lol bölümündeki 10 mesajından 8ini aşağılama,hakaret. ''Daymınd'' 3 oldun diye mi aşağılıyorsun anlamadım.
    Ayrıca lol bölümünde hatırladığım kadarıyla bronze-silver-gold bir şey sorar üst ligler cevaplar. Sen nasıl 20 yaşına kadar dövülmedin merak ediyorum açıkcası.
    Kaldı ki dia3 olmuşsun daha jungle bile yapamadığını söylemişsin.
    Büyük ihtimalle eloboost yaptıra yaptıra gelmişsin o lige kadar.
    Umarım askere gittiğinde de böyle bi subaya çavuşa artistlik yaparsın da dişlerini kırıp yollarlar revire.
    Ve lütfen cevap verme bu mesaja, seninle daha da uğraşmak istemiyorum.

''Akıl yaşta değil baştadır''

edit: arkadaşlara teşekkür ediyorum ben vurana kadar öldürmüşler zaten

laf atan birinin hemen profiline bakıp nasıl aşağılasam diye en son 4-5 yıl önce kafa yormuşumdur heralde.

edit2: konu sahibi isterse yorumu silerim tartışma çıkmaması adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butidontcare -- 16 Ağustos 2014; 15:08:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

benim anlamadığım lol bölümündeki 10 mesajından 8ini aşağılama,hakaret. ''Daymınd'' 3 oldun diye mi aşağılıyorsun anlamadım.
    Ayrıca lol bölümünde hatırladığım kadarıyla bronze-silver-gold bir şey sorar üst ligler cevaplar. Sen nasıl 20 yaşına kadar dövülmedin merak ediyorum açıkcası.
    Kaldı ki dia3 olmuşsun daha jungle bile yapamadığını söylemişsin.
    Büyük ihtimalle eloboost yaptıra yaptıra gelmişsin o lige kadar.
    Umarım askere gittiğinde de böyle bi subaya çavuşa artistlik yaparsın da dişlerini kırıp yollarlar revire.
    Ve lütfen cevap verme bu mesaja, seninle daha da uğraşmak istemiyorum.

''Akıl yaşta değil baştadır''

edit: arkadaşlara teşekkür ediyorum ben vurana kadar öldürmüşler zaten

laf atan birinin hemen profiline bakıp nasıl aşağılasam diye en son 4-5 yıl önce kafa yormuşumdur heralde.

edit2: konu sahibi isterse yorumu silerim tartışma çıkmaması adına.

Boşver konu yalan oldu zaten

• Geçmiş olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

La ayıp la

Bait derken bu baitmi ? Baitin anlamını öğren adam yemlemior irelia dalıor ama takımı sayesinde hayatta kallıyor.

kardeş adam net olarak yemliyor barona dalarmış gibi yapıp etrafa skill atıyo sanki diğer takımında healti azmış da baron kesiyolar gibi.zaten yaşayacağını biliyo o kadar korumayla.bunun adı net olarak yemleme adamlar 4 kişi kalınca rahat rahat alıyolar baronu.

• Güzel düşünmüşler takım çalışması op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi konu Peke'nin baiti mi yoksa tartışma mı anlayamadım geçmiş olsun konu RIP.
  • Vay be helal olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.