Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolsun Orochi hocam yardımlarını esirgemedi Allah razı olsun her konuya yardımcı oldu.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2111941]SJB 8.0 yükledim. Şimdilik güzel görünüyor.
    Fakat menüdeki uygulamaların yerlerini değiştiremiyorum, alfabeye göre otomatik listelenmiş.

http://imageshack.us/a/img12/2687/eess.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncdtkrts -- 22 Kasım 2013; 2:01:18 >

• Arkadaslar bayadir konuyu takip edemedim. Bu sistem Xperia U icinde gecerlimidir ?
    Alinti ile cevaplayin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Arkadaslar bayadir konuyu takip edemedim. Bu sistem Xperia U icinde gecerlimidir ?
    Alinti ile cevaplayin lütfen

Bazı anlatımlarda geçerli olan modeller belirtilmiş zaten.

Diğer genel açıklamalar tüm xperialar için geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

Zaten verdigin linkte sadece bootloaderi acik cihazlar icin diyor, bootloader kapalı ise calısmaz
    Hangi kerneli atacagın hakkında kuşku varsa, OP zip dosyası icindeki boot.img (fusion kernel 5.4) dosyasını flashlamınızı önermiş
    "HOW TO INSTALL :
    0.Only for unlocked bootlader
    1. Copy super jelly bean and gapps to sd card
    2. Flash any jb kernel for neov via fastboot.. i recommend fusion kernel 5.4 (present inside the zip file )"

Bootloaderi açık olan cihazlarda sadece only for stock kernel/roms yazan romları atamazsınız kerneliniz custom olduğu için, bunun icinde stock roma donmeniz gerekir veya bir sekilde stock kernel kurmalısınız.

Kernel ile Kapalı Bl için yapılmış romlar da sorunsuz çalışır mantık olarak ICS tabanlı tüm romlar ICS uyumlu Kerneller ve Stock kernelde çalışır
    önceki cihazımda stock romu bl açık tüm kerneller ile kullanıyordum stock tabanlı tüm romlarda sorunsuz çalışıyordu ...
    JB olan romlar için kernel atmak gerek

Hocam bootloader rom root gibi konularda hiçbir bilgim yok ama cihazın(sola) yavaşlığından şikayetçiyim.En Stabil ve hızlı rom hangisi ve bunu nasıl kurabilirim?Kurmadan önce yapmam gereken işlemler neler?

ilk sayfada bootloader kilidi açmak için gerekli programın linki ölmüş.Tekrar paylaşabilir misiniz?

• Solanın romları Hakkında Her hangi bir bilgim yok istersen aşağpıdaki Siteye bak
    http://forum.xda-developers.com/xperia-u/sola-development

ilk Mesajda Hangi dosyalar sorunluysa belirt düzeltmeye çalışayım artık xperia telefon kullanmadığımdan sonyler ile igili uğraşmıyorum mevcut konulara bildiğim kadar sorunları çözmeye çalışıyorum kusura bakma
  • Hocam senin bu konudan geçen yıldan beri çok faydalandım bi teşekkür etmedik Eline sağlık..
  • Acemice olacak belki ama yılın belli günlerinde alarm almak istiyorum, takvimden yapamadım.
    Mesela motorlu taşıtlar vergisini hatırlatsın veya filan tarihte rezervasyon yaptır vs gibi.
    Ayrı bir program mı kullanmam gerek?
  • Bu konulara çok uzağım biri yardım edebilir mi? ICS yükledim arc S'ime ama memnun değilim çok yavaş çalışıyor.GB'ye dönmem gerek.Nasıl yapacağım acaba? Hangi adımları izlemem gerek bulamadım.
  • quote:

Bu konulara çok uzağım biri yardım edebilir mi? ICS yükledim arc S'ime ama memnun değilim çok yavaş çalışıyor.GB'ye dönmem gerek.Nasıl yapacağım acaba? Hangi adımları izlemem gerek bulamadım.

http://forum.donanimhaber.com/m_61966492/f_//tm.htm#61966492

bu konudan yardım alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetHome

Hocam senin bu konudan geçen yıldan beri çok faydalandım bi teşekkür etmedik Eline sağlık..

Eyvallah

quote:

Orijinalden alıntı: JamesDeen

Bu konulara çok uzağım biri yardım edebilir mi? ICS yükledim arc S'ime ama memnun değilim çok yavaş çalışıyor.GB'ye dönmem gerek.Nasıl yapacağım acaba? Hangi adımları izlemem gerek bulamadım.

ilk sayfada 5. mesajda flashtool kullanımı hakkında bilgiler ve uyarılar var aynı anlatımda yazılım yüklemyi de gösterdim gözatarsan olayı kaparsın ...
    quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Acemice olacak belki ama yılın belli günlerinde alarm almak istiyorum, takvimden yapamadım.
    Mesela motorlu taşıtlar vergisini hatırlatsın veya filan tarihte rezervasyon yaptır vs gibi.

Takvimden istediğin güne saate uyarı ekleyebiliyorsun hangi gün içinse o güne gidip etkinlik oluşlturman yeter ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 28 Kasım 2013; 0:14:49 >

• quote:

quote:

Hocam senin bu konudan geçen yıldan beri çok faydalandım bi teşekkür etmedik Eline sağlık..

Eyvallah

quote:

ilk sayfada 5. mesajda flashtool kullanımı hakkında bilgiler ve uyarılar var aynı anlatımda yazılım yüklemyi de gösterdim gözatarsan olayı kaparsın ...
    quote:

Acemice olacak belki ama yılın belli günlerinde alarm almak istiyorum, takvimden yapamadım.

Takvimden istediğin güne saate uyarı ekleyebiliyorsun hangi gün içinse o güne gidip etkinlik oluşlturman yeter ...

Acro S STAMINA MODE yüklemek isteyen birisi ne yapmalı abicim?
    4 gündür denemedigim yöntem kalmadı.
    6.2.b.1.96 firmware. 4.1.2 android...
    İstedigim şey şudur?
     XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER

Yardım edersen çok teşekkür ederim.. Etmesende ben azmediyorum. Arayışa devam...
    not: Okumadığım forum sitesi kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteripci -- 2 Aralık 2013; 1:49:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siteripci

quote:

quote:

Eyvallah

quote:

quote:

İstedigim şey şudur?

Yardım edersen çok teşekkür ederim.. Etmesende ben azmediyorum. Arayışa devam...

Buyur burda var
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2305623

gerekenler
    root
    deodexed rom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siteripci

quote:

quote:

Eyvallah

quote:

quote:

İstedigim şey şudur?

Buyur burda var
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2305623

gerekenler
    root
    deodexed rom

İnan bana abicim ben o xda sitesindeki o karmaşıklıktan hiçbirşey anlamıyorum.

Ayrıca
    Acro s 6.2.b.1.96 firmware. 4.1.2 android..
    Bu telefonu Root etmeyi anlatan ve gerçekten Root ettirilebilen bir site bulamadım.

Bu konuda (1. xda sitesindeki stamina mode için yapmam gerekenler
    2. Acro s 6.2.b.1.96 firmware telefonu root nasıl ediliri anlatan bir site veya yöntemin açıklaması)

yardımcı olabilir misin?

• 4.2.2 simlock olan xperia z1 unlock edilebiliyor mu?
  • merhabalar

x10 mini pro kullanıyorum
    2.1.1.A.0.6
    boot kilidini nasıl kırabilirim
    *#*#7378423#*#* arıyorum hiç bir ekran çıkmıyor ?
  • custom romlardayken sıkıntı yoktu ama bi stok roma döneyim dedim, şarj yuzdesi sorunu çıktı.

sürekli %100 gösteriyor şarjı, neden olabilir?
    Telefon : wt19i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 11 Aralık 2013; 13:26:07 >
  • bu ne birader o kadar çok şey yazmışsın ki ginger bread yüklü el değmemiş xperia ars s'e xperia ultimate hd yüklemek için ne gerekiyor bulamadım. çok karışık anlatmışsın ve gereksiz büyük fontlar kullanmışsın. o fontlar her şeyi karıştırıyor. doğru olduğundan şüphem yok, emek vermişsin helal olsun ama daha basit anlatmalısın.

ben benim atrix'e önce root yaptım. sonra bootloader unlock yaptım, sonra cwm, sonra cm 10.1 attım kurdum. arc s'i kırmak bu kadar zor mu ya

bir de bir şey merak ediyorum. normalde uygulama hafızası düşük olduğu için kıracağım. xperia ultimate hd uygulama hafızasını artırıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRINCE.77 -- 14 Aralık 2013; 21:59:11 >
  • 1 her şey açık ve net ne yapman gerektiğini kuracağın romun konusunda sormak yerine burdan soruyorsun

Kuracağın Rom bootlaoder kilidi Açmayı gerektiyorsa
    Flashtool ile cihazına En Son ICS Yazılımını Yüklüyorsun
    1. sayfadan bootlaoder açma işlemini yapıyorsun
    yükleyeceğin roma uyumlu olan kerneli romun konusundan indirip ilk sayfada anlattığım Kernel Yükleme işlemini yapıyorsun
    Bu sayede Cihaza CWM yüklenmiş oluyor
    bundan sonrası kuracağın romun konusunda yazar romu yüklerken cwm den neler yapıcağın

Kuracağın Rom Bootloader açmadan Çalışıyorsa
    Flashtool ile cihazına En Son ICS Yazılımını Yüklüyorsun
    Cihazı Rootluyorsun ve CWM yüklüyorsun
    1. sayfada 2. mesajın en başında root ve cwm için anlatım var
    cihaza root cwm yaptıktan sonra
    kuracağın romun konusunda Yazar romu yüklerken cwm den neler yapıcağın

ve son olarak xperia 2011 serisin arc s de dahil rom yükleyerek dahili bellek boyutu değişmeş
    boyutta sorun yaşıyorsan hafıza kartına ext alan açıp telefon belleği olarak sd kartını kullanabilirsin ...

• Helal Hocam
  • Rezerve

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.