Şimdi Ara

Xperia Arc S çok iyi ama hafıza problemini nasıl hallediyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
12.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Psman

Arc s alma kronik sorunları var çatlak kesin olarak oluyor. Tek çekirdek oyunlarda hantal kalıyor. On kamera yok. Hafıza az ram az. Kamera iyi bir tek.

Arc S kullanıyorum 4-5 ay oluyor çatlamadı nasıl kesin oluyor bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InDark

quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Arc s alma kronik sorunları var çatlak kesin olarak oluyor. Tek çekirdek oyunlarda hantal kalıyor. On kamera yok. Hafıza az ram az. Kamera iyi bir tek.

Arc S kullanıyorum 4-5 ay oluyor çatlamadı nasıl kesin oluyor bu ?

Ben de catlamaz sanıyordum ama 1 hafta önce şoka uğradım kronik sorun Sony de kabul etti bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafıza sorunu, yavaşlık beni ıyice soğuttu...

• quote:

Orijinalden alıntı: celutska

hafıza sorunu, yavaşlık beni ıyice soğuttu...

Class 10 hafıza kartı alın,uçtuğunu göreceksiniz.Tabi ben genç arkadaşlar gibi oyun oynamadığımdan sorun yaşamıyor olabilirim.
  • Sony'nin sadece 2012 serileri Jelly Bean güncellemesi alacak. Yani Arc S ice cream de kalacak.
    Hafıza sorunu bende kullanırken yaşamadım. Her uygulama hafıza kartına yüklenmiyor tabi onları da düşünmek lazım.
  • bu hafıza sorunu yüzünden uygulama silmek zorunda kalıyorum. birini sil yenisinı kur...

ulan zaten yavaşlığı kıl ettmişti beni şimdi bide bu çıktı.

sony hayal kirikligim oldu...

• Hala almadıysan ve bu telefonlarla Galaxy Nexus'u karşılaştırıyorsan.Nexus yani
  • Hafıza sorunu dediğiniz Telefon Hafızası mı yoksa ram mı ?

1 GB ram kötü mü oluyor ? tam anlıyamadığımdan soruyorum, üst segment geneli zaten 1 GB ram olması lazım.
  • sadece ramin düşük olması problem onun dışında çok güzel bir telefon, ram i düşük olduğu için başka telefonlara yöneldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

Hafıza sorunu dediğiniz Telefon Hafızası mı yoksa ram mı ?

1 GB ram kötü mü oluyor ? tam anlıyamadığımdan soruyorum, üst segment geneli zaten 1 GB ram olması lazım.

ram 512. bu da telefonu çok hantallastiriyor.

dahili hafıza da 500 mb. kurdugun uygulamalar zaman sonra dolduruyor burayı. sonra ne güncelleme alabiliyorsun da ne yeni bişey kurabiliyorsun.

hasılı, vasat bi telefon...

• 320 mb hafiza 512 mb ram 1.4 ghz islemci (s3 1.5 ghz ) 3d fotograf cekimi biraz arastirin bence arkadaslar okadar yavas oldugunu sanmiyorum silinti hafiza ve catlamasi kalite istiyosan sony den sasma eskimiyo

• bu telefona vasat diyen arkadaşlar app2sd diye bi program kurun telefona. Benm telefonumda uygulama dolu ve hafızam bom boş neden hepsini karta yüklüyorum bu programla bundan şık telefon mu var yaw? çatlama meselesini bilmiyorum kimisi sadece ilk partidekilerde oluyor diye yazmışlar. Ama bu telefonun üstüne tanımıyorum eski bir iphone kullanıcısı olarak iphone dan iyi . samsung galaxy s3 ten şık , note 2 den kibar ve hepsinden daha uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoge

bu telefona vasat diyen arkadaşlar app2sd diye bi program kurun telefona. Benm telefonumda uygulama dolu ve hafızam bom boş neden hepsini karta yüklüyorum bu programla bundan şık telefon mu var yaw? çatlama meselesini bilmiyorum kimisi sadece ilk partidekilerde oluyor diye yazmışlar. Ama bu telefonun üstüne tanımıyorum eski bir iphone kullanıcısı olarak iphone dan iyi . samsung galaxy s3 ten şık , note 2 den kibar ve hepsinden daha uygun

dostum inşallah app2sd ise yarar. zira uygulama güncelleyemiyorum, bırakın yeni uygulama kurmayı...:)

edit: uygulamanın özel bir yanı yok. taşınabilen uygulamaları sd karta taşıyor. bunu da telefonun ayarlarında yapmıştim.

velhasıl bu gidişle güncelleme filan alamayacagim...:(

siz siz olun dahili hafızası geniş bir telefon alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celutska -- 23 Ocak 2013; 19:50:32 >

• arkadaşlar ICS kullanıyorum, telefonu kac kere formatladım, menüye girerken bile takılma oluyor. telefonu cevaplamak ıcın kaydırma yaparken ekran takılıyor, telefon calmaya devam edıyor. Sorunu nasıl asacagım acaba?

Bir de 1 yıl oldu telefonu alalı, tüm köşelerde darbeden dolayı renk attı ama bahsettiğiniz çatlama mevzusu olmadı. elektronik şans işi ne yazık ki. Iyı aksamlar
  • arkadaşlar bende de sony ericson arc s var telefon çok hoşuma gitti alalı 2 ay oldu ama video çekimi yaptıktan sonra videoları izlerken arkadan bir ortam sesi geliyor rahatsız edici bir ses gığğğğğğ diye anca böyle tarif edebildim konuşma filan olursa o ses kesiliyor. denemediğim çekim modu kalmadı,böyle bir sorunla karşılaşan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

bu hafıza sorunu yüzünden uygulama silmek zorunda kalıyorum. birini sil yenisinı kur...

Şu uygulamayı tavsiye ederim, ben de kardeşimin telefonuna kuracağım. Fakat önce root yapmanız gerekiyor. Bir daha dahili hafıza problemi yaşamazsınız;

http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

quote:

bu hafıza sorunu yüzünden uygulama silmek zorunda kalıyorum. birini sil yenisinı kur...

Şu uygulamayı tavsiye ederim, ben de kardeşimin telefonuna kuracağım. Fakat önce root yapmanız gerekiyor. Bir daha dahili hafıza problemi yaşamazsınız;

http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/

Hocam, bu uygulama taşınabilir uygulamaların dışındakieri de taşıyorsa iyi. app2sd gibi bir işe yarıyorsa, o zaten uygulamasız da yapılabiliyor. Sayfanın tamamını okuyamadım, kısaca özetlersen sevinirim.

• işletim sistemi dışındaki dosyaları taşıdığını söylüyor.
    kısaca anlatmak gerekirse, root yaptıktan sonra hafıza kartında yeni bir bölüm yaratıyoruz (fat32 tavsiye etmişler), bu program da dahili hafıza'dan buraya link veriyor. böylece programları sanki dahili hafızaya atmış gibi yeni yaratılan bölüme atıyoruz.

2 hafta sonra birader ile buluşunca onun telefonda yapacağım işlemi, uzaktan teamviewer ile yemedi. sonra yorumlarımı yazarım yine.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.