Şimdi Ara

Xperia Arc S Kapmanya Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yukarıdaki linkteki ürünü alan arkadaslar varsa yorumlarını merak ediyorum..Bu kadar ucuz olması garip değilmi ?

• Bu fiyata satılanlar ve bu ithalatçı firma garantili, fiyat o yüzden ucuz.

Diğerlerinden farkı telefonda bir arıza olduğunda yetkili servis olan teleservice veya Asya telekoma değil ithalatçı firmaya veriyorsunuz, ne kadar yaparlar ne kadara yaparlar orasını bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

Bu fiyata satılanlar ve bu ithalatçı firma garantili, fiyat o yüzden ucuz.

Diğerlerinden farkı telefonda bir arıza olduğunda yetkili servis olan teleservice veya Asya telekoma değil ithalatçı firmaya veriyorsunuz, ne kadar yaparlar ne kadara yaparlar orasını bilemem.

hmm anladım tesekkurler..yani 200 tl ucuza almaya degmez bunun icin gidip normal bi marketten alıp garanti ile ilgili sorun yasamamak daha iyi diyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slvy

quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

Bu fiyata satılanlar ve bu ithalatçı firma garantili, fiyat o yüzden ucuz.

hmm anladım tesekkurler..yani 200 tl ucuza almaya degmez bunun icin gidip normal bi marketten alıp garanti ile ilgili sorun yasamamak daha iyi diyosunuz?

Zaten bu telefonun kasasında bir süre sonra çatlak oluşuyor, dist. garantili olunca ücretsiz tamir ediliyor ama bu şekilde aldığınızda sizden ücret alabilirler tamir için. Bence sıfır veya 2. el alınabilir ama mutlaka dist. garantili olması gerek.

• Bende gıdıp gelıyorum bu telefon ıcın sureklı kontrol edıyorum satıcının stogunu adam toplamda 500ü askın sattı , çatır çuturda alıyor mıllet valla :)

Telefonla ılgılı arastırırken bır tek sararma sorununa rastladım onun dısında oldukca ıyı yorumlar almıs + sanki beyaz daha şık :) BEYAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 15 Ağustos 2012; 17:32:17 >
  • http://www.hizlial.com/u02.044.1357.0237/sony-ericsson-xperia-arc-s
    Burdan 899 a almak daha mantıklı Resmi Distribütör garantiside varmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.