Şimdi Ara

xperia c4 ve c5 snapchat sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba arkadaşımda xperia c4 var ben ise yeni xperia c5 ultra aldım ikimizde de aynı sorun var sanırım c serisine özel bir sorun. Snapchat adlı uygulamada video kaydetmeye çalışınca program donuyor programdan cıkıp kapatınca da telefonu resleyene kadar çalşmıyor kamera. Kameraya girmeye çalışınca başka bir program tarafından kullanılıyor diyor açılmıyor snapchatte açılmıyor. Ne yapabiliriz? Birde cihazı alalı bir gün oldu şarjı çok hızlı bitiyor bir kaç gün test edip değerleri yazıcam .

• darkblade36 kullanıcısına yanıt
    Kardeş hortlattım biraz ama ben de c5 kullanıcısıyım ve aynı sorundan müzdariptim, ek olarak da snapchatte ön kamera odak yapmıyordu ne otomatik ne de manuel. Bunun çözümü şu, stok kamera uygulamasını açın, arka landa çalışadursun o yani kare tuşa basıp kapatmayın arka plandan home tuşuya çıkıp snapchati açın videoda sıkıntı kalkacaktır marım işinze yara iyi forumlar :)
  • rocknrol kullanıcısına yanıt
    Şimdi hemen deneyeceğim de snapchat falan güncellendikten sonra video çekebilmeye başladım ama ust uste 4-5 video çekınce veya o efektlerden ust uste cok yapıncs yıne kamera donuyordu. c4 de yıne bu sorun devam edıyor deneyeyım arkadasa da soyleyeyım tesekkurler. Birde şarjınız ne kadar gıdıyor bana cok hızlı gıdıyor gıbı geldı?
    Yani benim önceki telefonuma nispeten dillere destan fakat vaadedilenden az tabii ki. Oyun oynadığım yada sosyal medyaya sürekli girdiğim zaman gnü zor çıkarıyor
    aynen oyle bılgısayar olmasa veya okul olmasa telefonda takılsam sureklı asla cıkarmaz bır gunu
    Şuan yeni gelen güncellemeyi yapıyorum herkes pil arttı diyor ama bakalım :)
    Arkadaşım yeni güncellemeyle ilgili bir açıklama yapar mısın? Şarz durumu, snap chat kamera hatası, hızı vb aydınlatırsan memnun olurum.
    Not: Sony Xperia M5 kullanıcısıyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brhncglr B kullanıcısına yanıt
    Bu konuya da katkı olsun, snapchat tamamen düzelmiş gibi ama kısa sürede karar veremem tabii ki. Ek olarak ram miktarı artmış geçişler inanılmaz hızlanmış kamera açılması yarı yarıya hızlanmış odaklama ve çekim de öyle. Pil için bir şey diyemiyorum uzun süreli kullanmam lazım ama şuan için daha iyi gibi gözüküyor önceki kullanımlarıma kıyasla. (değerleri atıyorum whatsapp da 10 dakikada yüzde 1 gidiyrsa şuan 20 dk da yüzde 1) Şunu söyleyeyim telefonu kullanamıyormuşuz resmen...
    Yazılım guncelleme menusune baktım cıhazınız guncel dıyor nasıl bır yol ızlemelıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkblade36 -- 18 Ocak 2016; 19:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblade36

Yazılım guncelleme menusune baktım cıhazınız guncel dıyor nasıl bır yol ızlemelıyım ?

Aynı sorun bende de mevcut

• Legnd kullanıcısına yanıt
    hocam ben de ota yapamadım pc ye bağlıyın sony nin uygulaması var ya, sony pc companion, o yüklüyor hemen zaten takınca uyarı verip sizi yönlendirecektir.
    Bilgiler için teşekkür ederim dostum. İnşallah en kısa sürede bize de verirler güncellemeyi.

• brhncglr B kullanıcısına yanıt
    Ne demek birilerine yardımm dokunduysa ne mutlu bana darısı başınıza :)
    Pil durumunu da aydınlatırsan sevinirim.

teşekkürler denerim.
  • Hocam pil konusunda beklediğim perfprmansı alamadım maalesef çok fazla değişen bir şey yok ama telefon boştayken yani cebimde dururken ekran vs açık değilken müzik açık değilken daha az gidiypr pil. Ama gözle görülür bir miktar değil. Yine de ağır kullanım (oyun, WhatsApp, snspchat, twitter, instagram) koşullarına rağmen günü rahatça çıskrtabiliyor pili beni yüz üstü bırakmadı hiç maşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.