Şimdi Ara

Xperia İon Brick'den döndü {Sorun Çözüldü} (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uğraşlarım sonucu yaptım telefonu erzuruma gidicem bu sabah. döndüğümde anlatırım şu an çok mutluyum telefonu hayata döndürdüm :D :D
  • haber bklıyorum :) bnde cuma bingöle kayıt için gidicem 3310 gtmek istemıyorum :D
  • Anlatıyım inşallah işine yarar. :D
    İlk önce bir kaçtane lastik veya lastik tokayla ses açma tuşunu sabitliyorsun basılı kalmasını sağlıyorsun ve o şekilde kasaya bağlıyorsun 5-10 dk sonra kırmızı ışık maviye dönüşüyor ve pc den ses geliyor fastboot cihazı diye.Hemen flashtool u açıyorsun stock romu seçiyorsun flash diyorsun telefonu bağla işareti çıkınca lastiği çıkarıyorsun ve elin ses kısma tuşundayken usb yi çıkarıp hemen takıyorsun ve flashlamaya başlıyor eğer dediklerim işe yaramazsa ışık mavideyken bi kernel var onu flashlamalısın vereceğim kerneli C/flashtool/firmwares klasörüne atmalısın ve flashtoolu açıp şimşek işaretine basıp fastboot modunu seçmelisin ordan en sağdaki select kernel to flash ı seçip kerneli seçmelisin bu kadar ondan sonra stock romu atmayı birkaç kere daha dene ilk seferinde olmuyor nedense 4-5 kere dene.
    Kolay gelsin.

KERNEL:
    https://www.mediafire.com/?58sf23wnjfee0x9

• teşekkürler zahvet verdık sana hhakkını helal et :) geçenlerde bi ara mavi ışık ynmştı aklıma gelmedi kerneli yüklemek ben direk stoch roomu yuklemeye odaklanmıstım :D söylediklerini deniyeyim bi sonuçu yazarımm
  • ne demek. :D bekliyorum sonuçları.
  • bi türlü mavi ışık gelmiyo yaw Fıtık etti beni bu tel :) usb ile laptopa bagladım lastiğide ses açma tuşuna basılı kalacak şeklde ayarladım ama telde yine kırmızı ışık yanıyor 2 3 dk da bir reset atıyo kndıne ekran hafif loş olup sönüyor ekran 10 defa böyl olup tekrar kırmızı ışık yanıyor :) sandelyede oturup nöbet tutuyorum

Edit-1:mavi led i ekran yanıp sonunce power tuşu ve ses açma tuşuna 30 sn basılı tutturak yaktım ekran 3 -4 titreyim mavi led açıldı senin kernelide flashladım şarja yada usb ye bagladıgmda ekran yanıp sönüyor arada bir şarj olmadıgı için mi böyle oluyor sence ? bundan sonra hngi yolu ızleyeyım :D tşkr şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcengizz -- 4 Eylül 2014; 18:43:43 >

• mavi led yanıkken lastiği çıkar ama usb takılı kalsın mavi yanıyorken ses kısma tuşuna bas ve hızlı bi şekilde usbyi çıkarıp tak yeşil yandığını göreceksin böylece stock rom flashlayabilirsin 4.0.4 ü flashla 4.1.2 çok çok çok şarj yiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westt. -- 4 Eylül 2014; 18:49:33 >
  • ben mi hızlı çıkartpp takamıyorum yoksa bnm yeşil led mı yanmıyor :) pc girişini mi yoksa teldekını mı cıkarttın sne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcengizz -- 6 Eylül 2014; 20:38:09 >
  • Teldekini. Ses kısma tuşuna basarken hızlıca çıkarıp taktım.
  • 1 haftadr uğraşamıyorum doğru dürüst yarın kessın halledicem kısmet olursa:) şu pc ye usb ıle baglı led ışık kırmızı ve yanıp sönüyo olumlu galiba :)
  • Hiç ortalıkta yoksun halledebildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westt. -- 10 Eylül 2014; 16:50:14 >
  • Servise gönderdim onlar yaptı tel yeni geldi tel sağlam :D rootlu bl kilidi açıktı
  • Sevindim güle güle kullan hayırlı bayramlar!
  • Arkada?lar 4.1.2 yüklemeye çaly?yrsanyz olmuyor. 2 gün boyunca u?raitym olmady. 4.0.4 ün ftf sini bulun netten C:/Flashtool/firmwares a atyn flash i açyn atty?ynyz dosyayy seçin. Telefonu takmanyzy istedi?in de ses kysma tu?una lastik takarak pc ye ba?layyn. 10 dakika sonra flash atacaktyr. Geçmi? olsun. Daha sonra yazylym güncelleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasantunc

Arkada?lar 4.1.2 yüklemeye çaly?yrsanyz olmuyor. 2 gün boyunca u?raitym olmady. 4.0.4 ün ftf sini bulun netten C:/Flashtool/firmwares a atyn flash i açyn atty?ynyz dosyayy seçin. Telefonu takmanyzy istedi?in de ses kysma tu?una lastik takarak pc ye ba?layyn. 10 dakika sonra flash atacaktyr. Geçmi? olsun. Daha sonra yazylym güncelleyebilirsiniz

Aynı yontemle rom flashlamayi basardim ancak hala kirmizi isiktan baska bisey yok.
    Bu sorunu nasil asicaz bilen varsa bir yardimci olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.