Beyler geçen gün konu açmıştım ekran kararıyor telefon donuyor diye pek ilgili olunmadı neyse sorunum şu. Telefonu Türkcell TİM den almıştım bugün tekrar oraya gittim ve oradaki çocuk donanımsal olabileceğini söyledi. Şimdi Eğer sorun gerçekten donanımla ilgiliyse sonuç ne olur garantide? Yalnızca parça değişimi mi yapılır yoksa telefon değişimi önerilebilir mi? Teşekkürler
Telefonun yazılımını güncelleme yapınız veya yeniden yükleyiniz yazılımsal ise sorun çözülebilir diye düşünüyorum.. zaten donanımsal ise servise göndereceksiniz, haklarınızı iyi araştırın ve takibinizi ona göre yapın, tam olarak konuya hakim değilim ancak seçimlilik haklarının neler ve hangi şartlarda kullanıldığı forumda çokça kez bahsi geçmişti aratınız, ürün değişimi iadesi vs gibi şeyleri talep etmeyi düşünüyorsanız yasal hakkınız buna izin veriyorsa servis fişine mutlaka bunu yazarak yollayın..
Telefona güncelleme yaptım düzelir gibi oldu sonra tekrar donup kapanmaya başladı. Fabrika ayarlarına döndürdüm sonuç yine değişmedi. Servise göndereceğim bayram tatili girdiği için araya pazartesi götüreceğim. Teşekkürler cevabınız için araştıracağım yasal haklarımızı nelermiş bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme