Şimdi Ara

[Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
10
Favori
50.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cm9'da titreşim nasıl aktif ediliyor yahu? Uğraş uğraş bulamadım. Hiç bir şekilde titreşimi aktif edemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Cm9'da titreşim nasıl aktif ediliyor yahu? Uğraş uğraş bulamadım. Hiç bir şekilde titreşimi aktif edemiyorum

ayarları iyice karıstırdın mı vardı öle birşey en olmadı ses kısmaya basılı tut. en sonunda titreşim moduna sokuyor kendini stock romdaki gibi öle hatırlıyorum
  • cm10 romlarının içinde fxp218 çıkmış deneyen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: amelih

quote:

Cm9'da titreşim nasıl aktif ediliyor yahu? Uğraş uğraş bulamadım. Hiç bir şekilde titreşimi aktif edemiyorum

ayarları iyice karıstırdın mı vardı öle birşey en olmadı ses kısmaya basılı tut. en sonunda titreşim moduna sokuyor kendini stock romdaki gibi öle hatırlıyorum

Telefon seslideyken de titreşim olsun istiyor. Ne aramalarda ne mesajlarda titreşim yok sadece ses var

• quote:

quote:

quote:

Telefon seslideyken de titreşim olsun istiyor. Ne aramalarda ne mesajlarda titreşim yok sadece ses var

Şimdi cm10 yukledim onda ayarlar ses calarken titret secenegi var cm 9 da yokmu ole birsey

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi cm10 yukledim onda ayarlar ses calarken titret secenegi var cm 9 da yokmu ole birsey

yok.

Ttitreşim ve zil sesi diye bi yer var. yanındaki kutucuk işaretli. ama yine de titreşim namına birşey yok

• o zaman cm10 a geç :) cm9 ile 10 arasında pek fark yok nasıl olsa . ayrıyetten. cm10 kamera uygulamasını begenmeyenler için procapture diye bir program var gayet kullanışlı geldi bana onu kullanabilirsiniz. kamera sesini bile kapatıyor.
  • zor geliyor şimdi tekrar değiştirmek
  • quote:

zor geliyor şimdi tekrar değiştirmek

Peki cm de istedigin bir mp3 u cagri sesi nasil yapiyoruz bilen varmı

• quote:

quote:

Sd card'taki bir mp3 bile göremiyoru ben

• quote:

quote:

hocam herhangi bir dosya yöneticisi ile mp3'ün üstüne uzun basarak zil sesi olarak ata vs yazar, yada ayarlardan sesten yapıyorsun

@Terliksihayvan
    hocam titreşimin olması lazım ben kullanırken vardı yani şuan stock roma döndüm ben değişiklik olsun diye ama dönmez olaydım 2-3 gündür şarjım 7-8 saat gidiyor telefon oyunlarda fena ısınıyor bugün yarın cm10'a geçerim artık

• quote:

quote:

quote:

Sd card'taki bir mp3 bile göremiyoru ben

Es file explorer yada solid exploreri yükle hocam oradan sd karta(externel cad) a ulaşırsınız

• file expert kullanıyordum onda mp3 ün üstüne gelip basılı tutunca cıkan secenekler arasında yoktu. bide senin sölediğin dosya yöneticisinde deniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

quote:

hocam herhangi bir dosya yöneticisi ile mp3'ün üstüne uzun basarak zil sesi olarak ata vs yazar, yada ayarlardan sesten yapıyorsun

@Terliksihayvan
    hocam titreşimin olması lazım ben kullanırken vardı yani şuan stock roma döndüm ben değişiklik olsun diye ama dönmez olaydım 2-3 gündür şarjım 7-8 saat gidiyor telefon oyunlarda fena ısınıyor bugün yarın cm10'a geçerim artık

Aşırı kullanıyorsun hocam telefonu galiba. Ben stock romdayken 20 saatten aşağıya düşmüyordu. Tabi genelde wi-fi.. Ve oyun çok nadiren..

Ama 3g ile nete girersem su gibi gidiyor sarj. Dışardayken falan dokunamıyorum rahat rahat telefona. sarj yüzdesi patır patır düşüyor :/

• quote:

file expert kullanıyordum onda mp3 ün üstüne gelip basılı tutunca cıkan secenekler arasında yoktu. bide senin sölediğin dosya yöneticisinde deniyim

hocam ayarlardan değştirin okadar uğraşmanıza gerek yok yada walkmann uygulamasından walkmann apk'sı yoksa inceleme konusunda paylaşmıştım bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

file expert kullanıyordum onda mp3 ün üstüne gelip basılı tutunca cıkan secenekler arasında yoktu. bide senin sölediğin dosya yöneticisinde deniyim

hocam ayarlardan değştirin okadar uğraşmanıza gerek yok yada walkmann uygulamasından walkmann apk'sı yoksa inceleme konusunda paylaşmıştım bakınız.

Ayarlar-ses-telelefon zil sesine tikliyorum ama secim yapılmıyor baska bir yerden mi yapiyor

• Zaman zaman panikleyip telefonu bozduğumu düşünsem de ben de cm10'a geçmiş bulunmaktayım.

Çağrı geldiğinde telefon açma stili farklılaşmış, açamadım bi' müddet. Onu değiştirme şansımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö_mer -- 12 Mayıs 2013; 14:02:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö_mer

Zaman zaman panikleyip telefonu bozduğumu düşünsem de ben de cm10'a geçmiş bulunmaktayım.

Çağrı geldiğinde telefon açma stili farklılaşmış, açamadım bi' müddet. Onu değiştirme şansımız var mı?

Farkli kilit ekrani uygulamalari var onlara bak istersen. Ama cm10 da sarfim bu sefer cok cabuk bitiyor gibi sende bir kac gun kullandiktan sonra pil durumu solersen iyi olur

• quote:

quote:

Zaman zaman panikleyip telefonu bozduğumu düşünsem de ben de cm10'a geçmiş bulunmaktayım.

Farkli kilit ekrani uygulamalari var onlara bak istersen. Ama cm10 da sarfim bu sefer cok cabuk bitiyor gibi sende bir kac gun kullandiktan sonra pil durumu solersen iyi olur

Teşekkürler. (: Söylerim tabii.Diğer uygulamalarda farkı hissedemedim ama ekranda orjinal romda %50 ve üzeri pil tüketimi olurken CM10'da %30-35 arasında değişiyor.( Parlaklık %30-40 civarında. )

Bir de swiftkey indirdim.Klavyesinde ş ğ gibi Türkçe harfler var fakat bastığımda s ve g'ye dönüşüyor.Onu nasıl halledebilirim acaba?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. (: Söylerim tabii.Diğer uygulamalarda farkı hissedemedim ama ekranda orjinal romda %50 ve üzeri pil tüketimi olurken CM10'da %30-35 arasında değişiyor.( Parlaklık %30-40 civarında. )

Bir de swiftkey indirdim.Klavyesinde ş ğ gibi Türkçe harfler var fakat bastığımda s ve g'ye dönüşüyor.Onu nasıl halledebilirim acaba?

bende swiftkey kullanıyorum ama türkçe klavye düzeninde klavye cok sıkısık oldugu icin dil olarak ingilizce ve türkçeyi indiriyorum klavye düzeninde ingilizceyi secip hem yazarken rahat ediyorum. türkçe dilde aynı anda yüklü olduğu için ben klavyeden noktasız harfleride kullanmsam tahmin kısmında dogru yazılmısı cıkıyor. bana böle cok kullanıslı geliyor ama senin karsılastıgın durumla hiç karsılasmadım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.