Şimdi Ara

XPERİA İON SES KALİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün ion aldım lakin sesi biraz yetersiz gibi sesi xloud dan işaretlemek pek istediğim seviyeye ulaşamadım misal. İon un sesi Xperia L kadar tatminkar değil bir çözüm. Ayrıca 4.0 sürüm kullanıyorum engellemenin kamerasına negatif etki ettiğini duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir de ben güncelleme yaptım ve bana gelen msjlar belli süre sonra tekrar geliyo acaba bu yazılımsal mı yoksa hatla alakalı bir sey mi bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebilgisayar

bir de ben güncelleme yaptım ve bana gelen msjlar belli süre sonra tekrar geliyo acaba bu yazılımsal mı yoksa hatla alakalı bir sey mi bilen var mı

Hattınız Vodafone veya Avea ise, operatörünüz ile alakalı bir durumdur. Çünkü bu sıkıntıyı yaşayan çok kişi duydum ben.
  • Ses kalitesini ve yüksekliğini nasıl artırıtrız

• Cihazım bootloader kilidini açıp rootlamalısın. Sonra ona uygun kernel ve/veya ses modifiyesini yüklemelisin. Üzerinde modifiye bulunduran romda yükleyebilirsin. Fakat aman aman çok çok bir fark olmasını bekleme.
  • Rot falan anlamam hocam

• Bu telefonun ses seviyesinin düşük olması normalmi ? daha önce arc kullanıyordum o daha iyiydi sanki evde L VAR ODA BARİZ İYİ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ses seviyesinden kasıt kulaklık ses seviyesini söylüyor iseniz, normal. Arc 'ın sesi o cihaza her türlü 5 basar.
  • Kulaklık değil hoparlörden bahsediyorum , yani ion da ses hikaye diyorsunuz . Telefonun kamerası ve ekranı mükemmel hatta ekranı sp den daha iyi diyebilirim tuşlar ekrandanda çalmıyor lakin sesi bişiye benzetemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.