arkadaşlar ikisi arasında gidip geliyorum.... sp biraz külfetli geliyor.. ve biraz daha iri buldum şöyle bi baktımda... l ve s arasında çok fark var mı sizce? * hafıza desen 8 gb sorun olursa bi 8 daha alırız no problem bence *kamera gerçekten farkediyor mu? *ekran çok fark ediyor mu? *android 2,3 ve 4,1 arasında benim gibi gabi biri sorun çeker mi?:) duyduğuma göre s nin de güncellemesi gelmiş.. ramlar aynı sanırım.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
S ın dahılı hafızası 32 gb oldugundan sana genıs bır alan bırakıyor eger cok uygulama oyun ıle hasır nesırsen bu senın ıcın guzel olur ayrıca ekran cozunurlugu S ın tabıkı daha ıyı ama L nınkıde kotu degıl ınceledım gayet tatmın edıcı,fakat L nın 1 ghz hızı senı aldatmasın kraıt sınıfı daha yenı bır ıslemcıfır ve daha ıyı batarya surelerı ısınmama durumu avantajları var ve guncelleme olarakta S bır sonrakını almaz buyuk ıhıtımal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
çok uygulama oyun vs meraklısı bir insan değilim.. artı ek hafıza olayı uygulamalar için geçerli değil mi? s nin ekran ı hakikaten daha kaliteliydi bende farkettim.. ama l nin işlemcisi daha iyi demek.. çok teşekkür ederim