Şimdi Ara

Xperia M5 İçin Z3C'tan Vazgeçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia Z3 Compact kullanıcısıyım 4 aydır kullanıyorum gayet de memnunum fakat Xperia M5'i bir arkadaşımda gördüm ve adeta hayran kaldım. Nişanlıma Xperia C4 almıştım geçen hafta, bakıyorum kendi telefonum diğer bu Sony ler arasında çirkin ördek yavrusu gibi kalıyor ön kamerasıyla. Değer mi değiştirmeye sizce? Z3C alternatifsiz gibi bir şeydi bu ebatlardaki telefonlar arasında fakat şimdi değil gibi ne dersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla hocam içinde olmayınca bilinmez ama zarar etmeye değecek bir takas gibi de durmuyor sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M5 yan çerçeve metal ve şarj usb girişi açıkta, z3c silikon çerçeve ve şarj için o dandik kapağı kaldırmak zorundasınız.
    Ön kamera konusunda z3c yokları oynuyor halihazırda.
    Boyut olarak z3c ideal boyutta benim için fakat M5'i elime alınca onun da çok aşırı büyük olmadığını, ideal ebatta olduğunu düşündüm.
    Goldu veya beyazı cidden çok şık duruyor.
    2. El temiz 3 4 aylık z3c kaç para eder

• Söylediklerinizde haklısınız ona lafım yok. Bana açıklama yapmanız da zaten almak istemenize başlı başına bir sebep. Bize hayırlı olsun demek düşer. Sizin cihazınız da tahminimce 1000 ya da biraz üzeri fiyattan gider.

• L.J kullanıcısına yanıt
    Ben ortada hayran bırakacak bir tasarım değişikliği göremiyorum, iki cihaz da neredeyse birbirinin aynısı incelediğim kadarıyla M5 zaten eski tasarımların üzerine bir şey koymadan çıkmış, sadece gümüş ve altın seçeneği için almak yerine bir kılıf alıp bu monoton ve çirkin Sony telefonlarını bir şeymiş gibi göstermek daha hayırlı oluyor, en azından benim için :))

İkisinin de piyasa fiyatı aynı biri birazcıkın daha büyük ama özellikleri M5 daha iyi gibi. Ama 500+1000 lira gibi zarar ederek diğerine geçmenizi gerektirecek önemli bir şey göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 15 Aralık 2015; 11:13:21 >

• Z3c den vazgeçme, tecrübe ile sabittir, ama boyut sizin için vazgeçilmez ise değiştirilebilir

• Performans olarak geçilmez ama kamera için geçilebilir. Z3c hala canavar..

• blasterjaxx kullanıcısına yanıt
    Telefonla performans gerektirecek ne yaparım bilmiyorum cidden. Bikaç basit oyun haricinde oyun oynamıyorum pek

• L.J kullanıcısına yanıt
    Ağır grafikli oyunlarda MediaTek işlemci ben buradayım diyor hissettiriyor yetmediğini. Ama onun dışında günlük kullanımda fark olmayacaktır hocam

• Aldınız mı bilmiyorum ancak sony tutkunu olmama rağmen sony kendi chipsetini üretmemekle hata yapıyor m5 ciddi sorunlu bir cihaz g3 gibi samsung gibi htc gibi mediatek 6795 yani helios x10 120 dolarlık xiaomi dede 3000tllik one m9 plustada kullanılan bir işlemci 120 dolarlık cihazda yaşadığın sıkıntılar gayet normal karşılanır ancak 1400tl verip aynısını yaşamak istemem m5 şuanki haliyle sorunlu ama sorunlu olmasına rağmen nasıl kalitesiz lgler samsungların hayranı var bu cihazda o yüzden hakediyor z3c deki akıcılığı yakalayamazsınız.

• Umarım almamışsınızdır

• Almadım, arkadaşım telefonunda problem yaşamaya başlayınca uzaklaştım bu fikirden

• M5 almayın aldırmayın. Z3c iyidir. Büyük telefon istiyorsanız öneri yapabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.