Şimdi Ara

xperia m5 mi xperia c4 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • c4 almayı düşünüyordum fakat m5 de kampanya var hangisini tercih edersiniz ? Sebepleri neler ?

• M5 Kampanyası nedir?
    kullanan arkadaşlardan yorum lütfen hangisi tercih edilir.
  • Mediatek islemcili cihazlarda sikinti var anakonulara baktiginiz surekli sikayet illa sony diyorsaniz z3 dusunun derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m5 in yeni kullanıcısı olarak size bir fikir verebilir belki:

Dün saat 17 civarında ttnet kampanyası ile beyaz bir m5 aldım. Ön kamera müthiş dehşet diyebilirim. Ve şuan hiçbir telefonun ön kamerasından iyi olacağını düşünümyorum. Ciddi anlamda birçok telefonun arka kamerasından iyi. Arka kamera bir harika. Şarj olayı için ise telefonu açtım %50 ile yaklaşık 20 kadar program indirme ve kurculama,mesajlaşma ile saat 22 de %4 ile şarja taktım. Gece 2 de %92 oldu ve bir uyarı verdi '' pil dolduğundan daha hızlı boşalıyor şarj olmuyor'' diye. Şarj olurken gece bir buçuğa kadar whatsapp, sms ve tango kullanarak şarj oldu devamlı mesajlaştım. İnsatagramda dolandım baya sürekli bildiri geliyordu. Sanırım o yüzden böyle bir uyarı verdi. Bende baktım sorun çıktı çektim yattım. Stamina mod açarak gece 2 buçuk gibi %92 şarj ile wifi felan kapalı yattım.

Bugün sabah 9:20 de kalktım şarj %88 olmuş. Wifi açtım. Gün boyu açıktı, arada sms, arada tango ,arada whatsapp kullanarak geçti. İki kez 3-4 dakika süren telefon konuşması yaptım. Yaklaşık 1 saat kadar internette dolaştım. Bir fotoğraf sayfası yürettüğüm için gün boyu instagramdan bildirim geldi sürekli onlara baktım. Stamina mod açıktı. Saat 17:13 gibi %3 şarj ile tekrar şarja taktım. Bu sefer şarjda wifi kapalı ve telefonu kullanmıyorum. Tam şarj olmadığı için doğru performansı öğrenebileceğim. Bu arada telefonla biraz resim çek, düzenle ve instagrama koy gibi şeylerle geçti. Birde sabah sniper fury oyununu indirip kurdum, yarım saat oynadım 2048 oyununu da yarım saat oynadım. Birde bugün 4-5 program daha kurdum. Sonuçlar bunlar. Donma kasma şimdilik media tek uyumsuzluğu olmadı. Isınma oyun sırasında yaşamadım. Ekran görüntülerim de şöyle şarj ile ilgili :

• M5 in kapanma sorunları olduğunu düşünürsek c4 derim ben

• Bir M5 kullanıcısı olarak söylüyorum ki bu telefon biraz şans işi. Sorunsuz bir deneyim yaşamak istiyorsan Z2 veya bütçe yetiyorsa Z3 al.

• M5 kagit ustunde performans bakimindan daha iyi gozukse de kronik sorunlari olan bir telefon. Ozellikle kendiliginden kapanmasi ve sarja takmadan acilamamasi buyuk eksi. C4 yerine ekran büyüklüğü sorun degil dersen C5 te düşünebilirsin. Daha yeni seri diye. M5 1320 TL iken, C5 1210 TL.

Bence en ideali bulabilirsen eger z3 alman. Ben bulamadım kapali kutu. Ikinci el z3c aldim. Memnunum.

http://www.yauygunsa.com/sony-xperia-c5-ultra-beyaz-cep-telefonu-distributor-garantili.html

http://www.yauygunsa.com/sony-xperia-m5-siyah-cep-telefonu-distributor-garantili.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.