Şimdi Ara

Xperia Pro Ve St15 i Problemler !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu iki cihazın sorunları hakkında Paylaşım ve problem çözümü

• Arkadaşlar eski bir ipon 3gs kullanıcısı olarak st15i den çok memnun kaldım tabi bi kaç sorun haricinde

tel teknosa dan aldım şu an vodafone kullanıyorum yalnız ailemde turkcell olduğundan yeni hat aldım
    hattı kulanamıyorum sim kart tanınmıyor ağlarda arama yaptığımda vodavone avea buluyor turkcell yok çekmesine çekiyor
    sonradan farkettim tel kutusunun üzerinde vodafone amblemi var tel kilitli diycem ama avea yı görüyor eğer sadece vodafone açıksa benim gibi cahil bi tek takipçisinin teknosa elemanlarının aydınlatması gerekiyordu bu konuda dikkatli olun

ikinci problem ve önemlisi ekran da gidip gelmeler var florasan ilk açıldığında nasıl yanmak için gidip geliyorsa onun aynısını
    gözle zor seçilebilecek kadar az bir şekilde telefonda yaşamaya başladım bariz belli olmuyor ama rahatsız edici bunun için teknosaya gittim eleman açtı baktı falan devamlı olmadığı için göremedi ne yapabiliriz değişim olurmu dedim ancak servise gönderebiliriz dediler forumlarda okuduğum kadar servise gidip gelen telefonlarda başka problem yaşayan arkadaşlar var hem yepis yeni telefonumun kızlığının bozulmasını istemiyorum :) düşünüyorum bataryadan olabilirmi veya çevredeki sinyallerden etkileniyo olabilirmi kolay alınan bişe deil takıntı yaptım eyvallah

• allah aşkına biri bana yardım etsin ya,st15i telefonumun markası,geri veya diğer sağtaraftaki tuş adam gibi çalışmıyor,bazen basıyorum geri tuşuna 4 5 saniye sonra tepki veriyor,bu konuda çok şanssızım lg aldım bozuk çıktı üstünü verdim bunu aldım,budamı bozuk çıktı arkadaş ya,nedenini bilen yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: genczercan

allah aşkına biri bana yardım etsin ya,st15i telefonumun markası,geri veya diğer sağtaraftaki tuş adam gibi çalışmıyor,bazen basıyorum geri tuşuna 4 5 saniye sonra tepki veriyor,bu konuda çok şanssızım lg aldım bozuk çıktı üstünü verdim bunu aldım,budamı bozuk çıktı arkadaş ya,nedenini bilen yazarsa sevinirim

Nereden aldın dostum telefonu ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.