Şimdi Ara

XPERİA S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sdbss

quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

quote:

Eğer alipta kullanmaya başlayan var ise bir sorum olacak. %0'dan %100'e ne kadar zaman sarj oluyor?

Üstad % 0 a kadar bataryayı bitirdim ve inanırmısın 30 dakika gibi bir sürede %80 e hızlı şarj yaptı ama %80 den sonra batarya ve telefonun sağlığı için yavaş doluma geçiyor. Düşünün gün ortasında yanınızda şarj aleti varsa sorun yok 5 dakikalık şarj ile 20 dakikalık telefon görüşmesi yada 2-3 saat stand by (wifi - 3g kapalı) süresi görülebiliyor. Yanlız bi sorunum var araç şarjım (orjinal değil) şarj etmiyor. %1 e düştü taktım ne batarya bitti ne de %2 oldu 2 saat boyunca %1 de açık kaldı. İnternete girdim telefonla görüştüm oyun falan. ilginç bir durum

30 dakikada %80 gayet başarılı, şu an akıllı telefonlarda üç aşağı beş yukarı şarj tüketim süreleri aynı ama şarj olma süresi fark ediyor ayrıca xperia s'de pili çıkarıp başka pil takamadığımız için gayet önemli. Samsung galaxy s2'de araç şarjı ile şarj edip gps kullandığında hep aynı şarj düzeyinde kalıyorsun ama ekran hep açık ve gps gibi pil sömüren birşey açık olduğunda sizin durumunuzu bilemeyeceğim.

Birde pocketnow.com incelemesinde başka kulaklıkları bu telefonda çalıştıramadıklarını söylemişlerdi, eğer elinizde kutunun içinden çıkanın dışından bir kulaklık var ise lütfen çalışıp çalışmadığına bakabilirmisiniz.

şuan elimde başka kulaklık mevcut değil ama yarın mutlaka dener bilgi veririm

• quote:

quote:

quote:

Eğer alipta kullanmaya başlayan var ise bir sorum olacak. %0'dan %100'e ne kadar zaman sarj oluyor?

Üstad % 0 a kadar bataryayı bitirdim ve inanırmısın 30 dakika gibi bir sürede %80 e hızlı şarj yaptı ama %80 den sonra batarya ve telefonun sağlığı için yavaş doluma geçiyor. Düşünün gün ortasında yanınızda şarj aleti varsa sorun yok 5 dakikalık şarj ile 20 dakikalık telefon görüşmesi yada 2-3 saat stand by (wifi - 3g kapalı) süresi görülebiliyor. Yanlız bi sorunum var araç şarjım (orjinal değil) şarj etmiyor. %1 e düştü taktım ne batarya bitti ne de %2 oldu 2 saat boyunca %1 de açık kaldı. İnternete girdim telefonla görüştüm oyun falan. ilginç bir durum

30 dakikada %80 gayet başarılı, şu an akıllı telefonlarda üç aşağı beş yukarı şarj tüketim süreleri aynı ama şarj olma süresi fark ediyor ayrıca xperia s'de pili çıkarıp başka pil takamadığımız için gayet önemli. Samsung galaxy s2'de araç şarjı ile şarj edip gps kullandığında hep aynı şarj düzeyinde kalıyorsun ama ekran hep açık ve gps gibi pil sömüren birşey açık olduğunda sizin durumunuzu bilemeyeceğim.

Birde pocketnow.com incelemesinde başka kulaklıkları bu telefonda çalıştıramadıklarını söylemişlerdi, eğer elinizde kutunun içinden çıkanın dışından bir kulaklık var ise lütfen çalışıp çalışmadığına bakabilirmisiniz.

İstediğin herhangi bir 3 mm kulaklığı kullanablirsin.

Ayrıyetten Avrupada ön sipariş verenlere kablosuz kulaklık hediye ediliyordu. Tabi bende ön siparişte bulunduğum için kulaklık kazananlardan birtanesiyim. AMA

kulaklık cihaz ile birlikte gelmiyor.
    Kutu içeriğinde çıkan bir adet form u doldurup formda belirtilen adrese gönderip kulaklığınızı bekliyorsunuz. Elime ulaştımı? Malesef.
    Gelen cevapta ise kulaklığın şu anda stoklarda tükenmiş olması ve 10 hafta içerisinde bana ulaştıracakları yönünde idi :) hala kulaklığımı beklemedeyim. Yedirmeyeceğim kulaklığımı onlara

EDİT: ama can alıcı noktalardan birtaneside eko ile konser salonu moduna alıp sennheiser kulaklığımı takınca kendimden geçmemi sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsDErA -- 4 Nisan 2012; 17:08:17 >

• quote:

quote:

quote:

@Sdbss denedim ve başka kulaklık kabul etmiyor, başka şarj aleti kabul etmiyor. uygulamalar kendiliğinden siliniyor tekrar açıp kapatınca geri geliyor ama sinekte küçük maalesef miğde bulandırıyor. Birde Sony İCS için bugün açıklama yaptı. İCS önermiyoruz dedi 2.3 te kalmanızı tavsitye ederiz dedi ve İCS listesinde Xperia S yoktu. 5 günlük telefondan o dakika soğudum gittim Galaxy S2 beyaz aldım. Pişman olurmuyum belki ama Bir daha Sony'mi? Asla..!!!

• selam arkadaşlar xperia s'i eşime aldım iki gün önce ve çok beğendiğimi belirtmek isterim. özellikle tasarımı ve 720p ekranı hayranlık uyandırıcı. benim optimusu satıp hemen bir tane edinmeye de karar verdim. :)

ve salı gunu türkiye'ye geliyorum. 2 ya da 3 adet sony xperia s ile geleceğim. elbette jelatini açılmamış sıfır cihazlar. 1300tl'den verebilirim. cihazlar kayıtlı değil ve ankara iniyorum. isterseniz mesaj atabilirsiniz. saygılar.
  • s2 ile karşılaştırıldığında xperia S daha mı iyi ?
  • S2de cok iyi bir telefon ama xperia s bariz sekilde daha ustun. Tasarim ekran islemci hii hafiza... Hele ekran diyerek konuyu kapatiyorum :)
  • bu xperia s ın işlemci ve rami ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

bu xperia s ın işlemci ve rami ne kadar ?

İşlemci: Qualcomm MSM8260 Snapdragon ( çift çekirdek )
    İşlemci hızı :1.5 GHz
    RAM : 1 GB
  • iphone 4'ü olup da Xperia S'e ilk geçen kişi benimdir heralde :) Çocukluğumdan beri SONY fanatiğiyim :)) Bugün elime geçti beyaz tercih ettim. HDMI kablosu çıkmadı :( kulaklığı çok adi seçmişler. Beyaz bi sennheiser ile çok güzel bi ikili olacaklar :) Androidi bilmediğim için kullanmakta biraz zorlanıyorum ama SONY yine yapacağını yapmış. Bu markanın hastasıyım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.