Şimdi Ara

xperia s android sürümünü düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en son gelen JB güncellemesini heyecan içerisinde aldım fakat bir sürü olumsuz şeyler gördüm kasmalar donmalar vs. onarma yaparak bir nebze düzelttim ama yeniden bazı sorunlar başladı ve sıkıldım bu durumdan acaba custom rom dan farklı olarak eski ICS sürümüne düşürebilirmiyim telefonumu zaten mesajların arka planı fln hiç huşuma gitmedi beyaz olması vs. hatta ICS den önceki sürüme bile düşürmeyi deneyebilirim yeterki şu kasmalardan kurtulayım.

• Flashtool ve resmi rom lazım sana. En basit ve garanti yöntem
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    peki bu garanti konusunda sıkıntı çıkartmaz demi hani custom rom garanti kapsamından çıkartıyor diye söylentiler var ya :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: wLov3

peki bu garanti konusunda sıkıntı çıkartmaz demi hani custom rom garanti kapsamından çıkartıyor diye söylentiler var ya :/

Resmi rom, custom romlara girmiyor. Zaten ben custom rom cok yukledim. bootloader kilidini actim zamaninda. Garantiye yollarken resmi romu kurup yolladim cakmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: wLov3

Resmi rom, custom romlara girmiyor. Zaten ben custom rom cok yukledim. bootloader kilidini actim zamaninda. Garantiye yollarken resmi romu kurup yolladim cakmiyorlar.

peki hocam resmi romu nerden buldun araştırma yaptım fakat bulamadım :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.