Bildirim
Xperia S çalışan uygulamaları gösterme
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
onları görmek için iki kere art arda basman gerekiyor artık. düzeltme yolunu bilmiyorum ama var bi yolu -
quote:
Orijinalden alıntı: gegirti
onları görmek için iki kere art arda basman gerekiyor artık. düzeltme yolunu bilmiyorum ama var bi yolu
hocam buldum gibi bişe uygulamalardan google aramayı devre dışı bıraktım artık tarayıcı açılmıyor 2 kere hangisne ard arda basmam gerekiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: axi.33
quote:
Orijinalden alıntı: gegirti
onları görmek için iki kere art arda basman gerekiyor artık. düzeltme yolunu bilmiyorum ama var bi yolu
hocam buldum gibi bişe uygulamalardan google aramayı devre dışı bıraktım artık tarayıcı açılmıyor 2 kere hangisne ard arda basmam gerekiyor
hocam çok sağol senin cevabın sayesinde birazda kurcalayarak telefonda yeni bişe keşfettem :D kralsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X