Bu Yöntemle Root ve CWM yükleyebilmeniz için bootloader kilidini açmanız gerekecektir.
Ben yükledim gayet sorunsuz bir şekilde. Bootloader kilidini açmaktan çekinenler için; ben de endişeliydim DRM keylerinin silinmesinden yana eminim bi çok kişi bunun ne demek olduğunu bilmiyor. Bu keylerin silinmesi Trackid v.s programların çalışmamasına neden oluyor. Fakat 3. part yazılımlarla bu programın yerini doldurabilirsiniz 'Shazam, soundhound v.s.' yine de DRM keylerim derseniz; (ics için) Telefonunuz rootluysa CWM'den backup alın. Bu işlemlerden sonra backupınızı yükleyerek kurtarırsınız.
Hala ICS sürümünde olanlar dilerse burdan generic romu flashlayıp JB'ye geçebilir
Yüklemeden oluşacak sorunlar size aittir
Başlamadan önce yedeğinizi alın notlarınızı rehberinizi v.s sonra üzülmeyin (Ben yedek aldım ama silinmedi.)
Kısaca; 1)Generic rom'u flashla 2)Bootloaderı aç 3)Kernel'i flashla Bu işlemden sonra CWM otomatik yüklenecektir. 4)Cwm'den root-busybox dosyasını yükle
-(kernel dosyası 2. linkin içindedir.)
-Driver yüklemekte sorun yaşayanlar; flashtoolun içindeki driver dosyasını kurup yükleyebilirler.
merhaba. bende xperia s cihazı var root atmak istiyorum 4.1.2 sürüm 6.2.B.0.200 derleme nosu adım adım anlatma şansın var mı yada o şekilde anlatılan bir konu varsa yönlendirebilir misin? dünden beri 2 gündür uğraşıyorum olmadı bir türlü."*not: bootloader kilidini açtım."