Şimdi Ara

Xperia s şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xperia s cihazimi şarja takıyorum nerdeyse 8 saatte doluyor. Hiç kullanmadan şarjım eriyo bitiyor. Şarj son zamanlarda 4 saatten fazla gitmemeye başladı. Ne yapmam gerekir. Garantiye göndersem kullanıcı hatası falan derlerse telefonu kırarım sizin önerileriniz ne bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 saatte şarj mı dolarmış, taş çatlasa %0'dan %100 'e 1 buçuk saatte dolar. Kesinlikle hemen geri ver cihazı.
  • Başka bir sorun var şarj cihazını değiştir bak bi o zaman ne kadar zamanda dolucak olmadı yolla garantiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı şarj aletleriyle denedim. hiç 1.buçuk saatte dolduğunu görmedim. tek çare garantiye göndermek..
  • bu ciddi bir problem haline dönüştü. 3 saatte şarj bitiyor. 10 saatte doluyor. Ben en iyisi garantiye gönderiyim telefonu.
  • Benimde xperia s cihazım var ilk zamanlarda 4 saatte felan doluyodu ama yeni gelen gücenllemeden sonra düzelmeye başladı en fazla 2 saatte doluyor. Tek sıkıntım şarjı çok az gidiyor. Sabah 6 da telefon bataryası %100 doluydu şarjdan çıkardım ve uyumaya devam ettim. Saat 11 de kalktım ve %76 olarak gösteriyodu. O esnada 2 defa cevapsız çağrı ve 2 tane mesaj gelmişti.Sms programı olarakta Go sms pro yu kullanıyorum bildirim ışıkları açık ve o Go sms pro dan bildirim ışığının yanıp sönme süresini azalttım sizce neyden yapabilir. Telefonu GSM modunda kullanıyorum Herhangi bi bluetoth wi-fi gps gibi bi şey açık değildi.Çözümünü bilen var mıdır acaba?
  • 1-Ayarlar/Diğer/Mobil Şebekeler/Şebeke Modu nu Gsm yap.
    GSM yaparsan 2g olur internet kaliten düşer şarj süren uzar.
    WCDMA/GSM yaparsan 3G açmışinternet kaliten artar ,şarj süren düşer
    gerektiğinde 3G ye geçebilirsin bu şekilde
    2-konumunu kullanacağın zaman etkinleştir. tarayıcılarından konum ayarından konum bulmayı kapat

yarı yarıya fark eder nerdeyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.