Şimdi Ara

Xperia Serisi telefon öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Galaxy s3 e bakmaya giittim elimden büyük telefon cebime falanda sığmıyor :) xperia s de öyleymiş bana birazdaha küçükleri lazım iphone kadar yada çok azz büyük :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilkaranfil

Galaxy s3 e bakmaya giittim elimden büyük telefon cebime falanda sığmıyor :) xperia s de öyleymiş bana birazdaha küçükleri lazım iphone kadar yada çok azz büyük :D

Peki ne yapmayı düşünüyorsun?
  • Xperia P ye bakınız mi peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p nin özellikleri çok iyi değil bu cumartesiye kadar xperia s alıcam son kararımı verdim :)
  • quote:

p nin özellikleri çok iyi değil bu cumartesiye kadar xperia s alıcam son kararımı verdim :)

Bence son kararını verme, bu telefonu bekle;
    Sony Xperia Acro S
    Ya da bekleme bu telefonu al;
    LG Optimus 4X HD

İki telefonda özellikle ikincisi Xperia S'den daha iyi ve Xperia S ile hemen hemen aynı fiyata geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 9 Ağustos 2012; 18:48:35 >

• dostum aldım bu gun xperia s i su anlık çok beğendim telefonu bayaa da kurcaladım :) teşekkür ederim bilgiler için
  • quote:

dostum aldım bu gun xperia s i su anlık çok beğendim telefonu bayaa da kurcaladım :) teşekkür ederim bilgiler için

Ne demek teşekkürün lafı olmaz.Yeni telefonunu güle güle, kullan hayırlısı olsun.Bir sorunun olursa yine yardımcı olurum ve ICS güncellemesi yapmak istersen telefonuna şu anda güncelleme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 9 Ağustos 2012; 23:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

dostum aldım bu gun xperia s i su anlık çok beğendim telefonu bayaa da kurcaladım :) teşekkür ederim bilgiler için

Ne demek teşekkürün lafı olmaz.Yeni telefonunu güle güle, kullan hayırlısı olsun.Bir sorunun olursa yine yardımcı olurum ve ICS güncellemesi yapmak istersen telefonuna şu anda güncelleme var.

daha hattımı takamadı micro card istiyo bu gun halledicem güzelde bri kılıf aldım mı tamamdır :) bide play station sertifikası varmıs bende ps3 de var ikisi arasında bir işlam mi yapıyoruz ne işe yarıyor
  • quote:

quote:

quote:

daha hattımı takamadı micro card istiyo bu gun halledicem güzelde bri kılıf aldım mı tamamdır :) bide play station sertifikası varmıs bende ps3 de var ikisi arasında bir işlam mi yapıyoruz ne işe yarıyor

Bunu oku.

• Arkadaslar ben samsung s2 yada sony xperia acro s alicam hangisini onerirsiniz?LUTFEN ACELE YARDIM

• quote:

Orijinalden alıntı: jamal2012

Arkadaslar ben samsung s2 yada sony xperia acro s alicam hangisini onerirsiniz?LUTFEN ACELE YARDIM

tabiki xperia almak mantıklı
    anycall gibi çin firmalara parça ürettiren samsungu düşünmek bile hata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suayba -- 11 Ağustos 2012; 13:06:15 >
  • quote:

Maksimum 1.800 lira bütçem var ama xperia s çok hoşuma gittti özellikleri bakımından ve şıklık bakımından ama benım elimde çok hızlı yapıranır diye düşünüyorum acaba sizin görüşleriniz nedir xperia serisinden başka bir telefon mu yada baska hangi marka/modelleri öneririsniz şimdideden teşekkürler.

xperia s kesınlıkle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bence Xperia Active'e bi bak derim

• Dostum bence Xperia Active'e bi bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: suayba

quote:

Orijinalden alıntı: jamal2012

Arkadaslar ben samsung s2 yada sony xperia acro s alicam hangisini onerirsiniz?LUTFEN ACELE YARDIM

tabiki xperia almak mantıklı
    anycall gibi çin firmalara parça ürettiren samsungu düşünmek bile hata.

YUH ulan koskoca firmayı ne yaptınız helal olsun. Klavyesi olan yazıyor ne diyeyim

http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Anycall

koskoca dediğin firmanın peki neden kulaklıkları,adaptörleri birbirine uyuyor+ bu bilgi yıllardır bilinen bir şey. siz cahel kalmışsınız yuhlu falanda yazışmak ne iş. çocukmusun sen.

• Dayanıklı ve cebine girecek bir tel istiyorsan xperia goya bakmani öneririm ekranı 3.5 inç ve toz Su geçirmez ama günümüzün şartlarında zayıf kalacaktır
    Bir de acro s tarzı bir telefon daha vardı sanirsam o da toz su geçirmez diye biliyorum hem ekranı daha büyük ve güçlü
    Bir araştırmanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_koksal95

Dayanıklı ve cebine girecek bir tel istiyorsan xperia goya bakmani öneririm ekranı 3.5 inç ve toz Su geçirmez ama günümüzün şartlarında zayıf kalacaktır
    Bir de acro s tarzı bir telefon daha vardı sanirsam o da toz su geçirmez diye biliyorum hem ekranı daha büyük ve güçlü
    Bir araştırmanı öneririm

katılıyorum acro S xperia S in iyileştirilmi son hali.
  • S'in gelişmiş versiyonu SL'yi unutmamak lazım.
  • Acro s ne zaman gelicekmis turkiyeye bilginiz var mi bide sony xperia s in 1.modellerinde sararma oluyomus 2.modelinden nasil ayiracagimizi bilen varsa yazsin arkadaslar,bu arada facedende konusabiliriz benim adim alpay facemi vereyim oradan iyi tartisirz hem
    https://facebook.com/the****

• quote:

quote:

quote:

PS sertifikası Türkiye'de geçerli değil malesef , ayrıca video unlimited ve music unlimited uygulamaları da ülkemiz de desteklenmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.