Merhaba. 1 ay once telefonum tatilimizin bitimine 2 gun kala havuza dusmustu. bataryasi sabit oldugundan sadece arka kapagini cikartip hemen sac kurutma makinesi ile kuruttum 2 gun pirincte beklettim. sonra konyaya geri donduk telefoncuya goturdugumde ekranin isik entegresinde oksitlenmeden dolayi bir tikanma var (galiba bobinlerde) parcasini da bulamiyoruz, hurdasi lazim telefonun dedi. yani ekranda goruntu var ama isik yoktu. dokunmatik floating touch falan hepsi calisiyordu sim kart bile okuyordu. bi kac telefoncu daha gezdim onlar da ayni seyi soyledi. fakat dun telefonu aldigimda birsey farkettim, ekranda goruntu yoktu ve kameraya tiner degmisti bunun donucu kamera erimisti. kamera sorun degil ama ekran biraz dusundurdu beni. sizce bozdugundan midir yoksa geri baglamadigindan midir o parcayi?
dun son bir care olarak konyayi bastan asagi gezdim ve bir telefoncu buldum. elimde var dedi bunun parcasi. uyarsa yaparim dedi. haber bekliyorum hala. eger olmazsa ne yapmaliyim? en basta asya telekoma yollamayi dusunmustum ama buradaki yorumlari okuyunca vazgectim. baska nereyi onerirsiniz?
son olarak bir de telefonun hurdasini bulabilirseniz pm atabilir misiniz?
Garantiye yolla enden telefoncu telefoncu dolaşıyorsun ki. garanti kapsamında bir şey değilse fiyatı sana bildirirler. yani çakma parça takılacağına en azından orjinal parça takılır.
Dostum senin telefonun bahtsız bedevi mod on durumda kalmış kapat istersen o ne öyle başına gelmeyen kalmamış
@Rasyonel Sinek
malesef garanti dışı.
quote:
Orijinalden alıntı: abcdıgz
@Rasyonel Sinek
malesef garanti dışı.
O zaman el mahkum hocam iyi şanslar yinede
quote:
Orijinalden alıntı: Rasyonel Sinek
quote:
Orijinalden alıntı: abcdıgz
@Rasyonel Sinek
malesef garanti dışı.
O zaman el mahkum hocam iyi şanslar yinede
tesekkurler hocam.
bu arada cevap geldi. telefonun isik entegreleri ve ekraninda sorun varmis ama parca bulunamiyormus. nereden bulurum turkiyede parcalari?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme