Şimdi Ara

xperia sp alacakların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 2 tane sp aldım.yalnız bir tanesini 3 defa değiştirdim problemlerinden
    1-)metal kasada çizik olabilir iyi inceleyin
    2-)ekranda renk farklılıkları benimkinde çok net sarı ekran problemi vardı buna dikkat edin
    3-)power tuşu oynuyordu çıkacakmış gibi

cihazlar çok iyi bir mağazadan alındı bunlar her cihazlarda çıkabilecek sorunlar belki ama sonradan başınızın ağrımaması için dile getiriyorum.hakkınızı kimseye
    yedirmeyin ve cihazınızı direk mağazada değiştirin şuanda hiç bir problem yok eğer sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım arkadaşlar iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan__cimbom

merhaba arkadaşlar ben 2 tane sp aldım.yalnız bir tanesini 3 defa değiştirdim problemlerinden
    2-)ekranda renk farklılıkları benimkinde çok net sarı ekran problemi vardı buna dikkat edin

cihazlar çok iyi bir mağazadan alındı bunlar her cihazlarda çıkabilecek sorunlar belki ama sonradan başınızın ağrımaması için dile getiriyorum.hakkınızı kimseye
    yedirmeyin ve cihazınızı direk mağazada değiştirin şuanda hiç bir problem yok eğer sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım arkadaşlar iyi günler.

iyi oldu söylemen bende almayı düşünüyordum.ayrıca bir telefon yeni çıkınca ilk serilerini almamaya gayret edelim çünkü ilk serilerde mutlaka sorun vardır.

• aynen arkadaşım ama duramıyoruz biz türk milleti olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

Orijinalden alıntı: aslan__cimbom

merhaba arkadaşlar ben 2 tane sp aldım.yalnız bir tanesini 3 defa değiştirdim problemlerinden

iyi oldu söylemen bende almayı düşünüyordum.ayrıca bir telefon yeni çıkınca ilk serilerini almamaya gayret edelim çünkü ilk serilerde mutlaka sorun vardır.

xz kullanıyorum telefon türkiyede satışa çıkmadan bir gün önce elimdeydi ve hiçbir sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normaldir arkadaşım bir sürü sağlam cihaz çıkar tabiki hepsi problemli değil ama 2. sürümlerde genellikle şikayetler dikkate alınarak çıkıyor yada yurt dışından öyle gönderiliyor vede şuda tartışılır yurt dışındaki cihazlarla acaba türkiyeye satışa sunulan cihazlar arasında farklılıklar var mı bunuda bilmek gerekiyor güle güle kullan arkadaşım iyi günlerde
  • kameradan memnumusun kardeşim bende sp almak istiyorum ama kamerası ciddi anlamda kötü(bana göre) güncelleme ile düzelcek fln diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum.
  • arkadaşım doğruyu söylemek gerekirse muhteşem değil ben fotoraf çekmek için genellikle fotoraf makinesi kullanıyorum ama yinede idare eder şuanlık ihtiyacında ne onuda bilmiyorum ama sony dandik bir lens koyacak değildir bencede güncellemeyle hakkını verir.biliyorsun ki pikselden çok lensin kalitesi çok daha mühimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncellemeyi bekleyim diyorum ne zamana gelir bu güncelleme herkez aynı şeyi söylüyor :)
  • bir bilgim yok arkadaşım bu konuda ama telefon gayet iyi onu söylemek istedim
  • agustos ayı ıcınde gelecek buyuk ıhtımal
  • bende duydumda ama büyük ihtimal yinede sagol arkadaşım
  • Arkadaşlar ben de xperia sp almayı düşünüyorum genel olarak iyi ve kötü özellikleri nelerdir ?
  • bence kötü özelliği yok ama cihazdan ne istedğine bağlı şu anda fiyatının bir numarası arkadaşım kasa çok sağlam donanımsal özellikleri iyi ekran gorilla bataryası çok iyi rahat iki günü geçiriyosun ama kullanımda önemli ben oyun oynamıyorum ama kardeşim oynuyor ve kasma olmuyor ayrıca çok az ısınma ses çıkışı gayet iyi karşıya çok iyi ses gidiyor ve geliyor ayrıyeten parazit temizleyici ve ses artırıcı özellikleride mevcut sadece fotoğraf biraz karşılamayabilir ama oda güncellemeyle düzelicek kılıfbiraz zor bulursun çıkmaya başladı oda https://www.youtube.com/watch?v=6xBnm3e2zcY incele istersen xzdende iyi bence arkadaşım inşallah hayırlısı olur arkadaşım.

• s3 s3 mini yok s4 ipone 4 4s 5 bunlarla karşılaştırmak çok saçma spyi cidden şöyle bir ele alıp incelemek birazcıkta ne aradığın önemli trilyonluk olsam yine ipone almam arkadaşlar samsung almam çoğu özelliklerinde bence z den iyi sp androide muhteşem donanım tasarlamış elemanlar sadece hafıza belki az gelebilir ama bence buda gayet yeterlidir
  • Xperia Z , S4 yada iphone 5 gibi çok üst model telefon aramıyorum ama yine de beni 3-4 sene götürebilecek bi telefon arıyorum büyük ihtimal xperia sp alıcam ama araştırmaya devam
  • Ozaman iphone 5 alalım ama durun arkadaşlar onunda sorunları vardı dimi ya s4 çokmu sorunsuz yada htc one da kamerada pixel sorunu yokmuydu yada xperia z de ısınma. Arkadaş öyle bir başlık açmışsınki koşarak girdim. Hiç bir sorun yok beyler neden yorumlarda ne yazıyor kameradan çok şey beklemeyin wifi sorun yapıyor arasıra. Duzelebilirmi evet. Ozaman sorun yok dagılabiliriz:-)

• pm atttım :))
  • aldım arkadaşım cevabını yazdım
  • korayakkus arkadaşım ben başımdan geçeni ve hangi yerlerinden problemler çıkabilir şekliyle yazdım senin amacın baltalamak elbelt ama şunuda unutma hiçbir markayı ne övdüm ne kötüledim ben model olarak almıycaklarımı söyledim bu işten çok iyi anladığın herhalinden belli
  • Kasa metal değil bu arada yanlar alimunyum. Çizik sorununu güç tuşu sorununu ve ekranda ki sarı renk sorununu ilk defa senden duydum. uzun zamandan beri takip ediyorum konuyu yırtık dondan fırlayıp gelmedim. Ya 1000 1 olan bu sorunlar sana denk gelmiş yada art niyet vardır. Her telefonun artısı eksisi var. Htc one ın ses kalitesi iyi degilmiş derse biri yada iphone 5 4 kasıyor xperia z nin malzeme kalitesi iyi degil samsung s4 performans olarak tatmin etmedi beni gülerim. Telefonun eksiklerini anlatmakla kötülemek farklıdır. Sp nin bana göre eksik yönü uzun zaman oyun oynayınca zombie wood ve battle castle ısınıyor. Kamerada odaklanma sorunu var çekim anında ve zoom yapınca kumlanma oluyor ama fotoya normal bakınca idare ediyor beni. Gece çekimi malum xperia z gibi ortalama altı kulaklık daha kaliteli olabilirmiş. Ben bu teli neden aldım x p işimi görüyordu ama batarya zayıftı. Bu telefonu bataryası için aldım. Performansı tasarımı malzeme kalitesi led barı artısı oldu benim için. Bu arada çift çekirdek ama antutu ve benchmark skoru rootsuz halde 16200 lerde çıktı sıralamaya baktım android cihazlar içinde ilk 6 da 4+4 çekirdek muhappetleri hikaye benim gözümde. Cpu z uygulamasını indir biyandan müzik aç uygulama indir bi kaç oyuna gir çık sonra cpu z den bak kaç çekirdek çalışıyor daha ikinci çekirdege yük bindigini görmedim.biraz daha bekleyip honamiyide alabilirdim ama sp benim işimi fazlasıyla görüyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.