Şimdi Ara

Xperia SP almalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Orijinalden alıntı: umtont

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Sp alınır fiyatının en iyisi ama Ios'dan Android'e geçerken sıkıntı yaşayabilirsin.

Alışacağız hocam yapicam bir şey yok :) peki kamerası kıyaslayacak olursak nasıldır tatmin edermi?

Hocam telefonla fotoğraf çekmeyi seviyorsanız çok bir şey beklemeyin. Kamerası idare eder boyuttadır.

Telefonla çekmek gibi bir takıntım yok ani durumlarda çekiliyor tabiki ama fotograf makinesi ile halledilir.

Çok da önemli değil diyorsanız zaten 800-1000 arası en iyi cihaz Sp hocam. İhtiyaçlarınızı zaten karşılayacaktır. Yalnız alınca derleme numarasında sonu .205 olan derleme numarasını güncellemenizi tavsiye ederim. En stabil hali bu şu anda cihazın.

aldıktan sonra tekrar yazayım hocam teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Sp alınır fiyatının en iyisi ama Ios'dan Android'e geçerken sıkıntı yaşayabilirsin.

Alışacağız hocam yapicam bir şey yok :) peki kamerası kıyaslayacak olursak nasıldır tatmin edermi?

Hocam telefonla fotoğraf çekmeyi seviyorsanız çok bir şey beklemeyin. Kamerası idare eder boyuttadır.

Telefonla çekmek gibi bir takıntım yok ani durumlarda çekiliyor tabiki ama fotograf makinesi ile halledilir.

Çok da önemli değil diyorsanız zaten 800-1000 arası en iyi cihaz Sp hocam. İhtiyaçlarınızı zaten karşılayacaktır. Yalnız alınca derleme numarasında sonu .205 olan derleme numarasını güncellemenizi tavsiye ederim. En stabil hali bu şu anda cihazın.

aldıktan sonra tekrar yazayım hocam teşekkürler.

Rica ederim dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

Nexus 4
    Lumia 920
    Lumia 1320
    BB Z10
    Alternatif olarak bunları da inceleyin.

SP tabii alınır.

teşekkürler hocam ama gönlüm sp den yana gibi.
  • sp iyi seçim olur
  • quote:

Nexus 4
    Lumia 920
    Lumia 1320
    BB Z10

SP tabii alınır.

920 aşırı kalın alınmaz. 925 oldukça hoş ve sağlam cihaz fakat 1300 lira. Z10 abim kullanıyor mükemmel bir cihaz fakat 1600 lira. Adam 800-1000 demiş o nedenle nexus 4 ten başka alternatif kalmıyor :) 1320 rezalet onu kimseye aldırmam şahsen :D
  • quote:

quote:

quote:

Nexus 4
    Lumia 920
    Lumia 1320
    BB Z10

SP tabii alınır.

920 aşırı kalın alınmaz. 925 oldukça hoş ve sağlam cihaz fakat 1300 lira. Z10 abim kullanıyor mükemmel bir cihaz fakat 1600 lira. Adam 800-1000 demiş o nedenle nexus 4 ten başka alternatif kalmıyor :) 1320 rezalet onu kimseye aldırmam şahsen :D

Z10 880-890₺ civarı.

Hocam teknosada 1600 fakat evet N11 858 liraya indirmiş. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nexus 4
    Lumia 920
    Lumia 1320
    BB Z10

SP tabii alınır.

Z10 880-890₺ civarı.

Hocam teknosada 1600 fakat evet N11 858 liraya indirmiş. :)

N11'e güvenmezseniz Hepsiburada'dan inceleyin. Orada da 880₺.

Ülkeye zaten z30 girmedi ne bu indirim fırtınası böyle anlamış değilim

• SP al ya bu forumda çoğu kişi kullanıyor çok konusu açıldı al bence.
  • Hem forumda olsun, hemde diğer internet sitelerinde olsun "donuyor" "ısınıyor" vs.. diyenler var.

Cihazı kullanımı şöyle olacak, whatsapp, facebook, arada tarayıcıdan internet, konuşma, öyle aşırı derece oyun falan olmayacak. Belki bir kaç koşu oyunu olabilir...

Bu kullanımda cihazda donma yada ısınma olur mu?

Çok para harcamadan sorunsuz cihaz arıyorum, acıkca söylemek gerekirse tasarımı falan gözüme güzel görünüyor....
  • Sp çamur gibi ekranı soluk renkleri olan bir cihaz. Paranı çöpe atma. Biraz bütçeyi zorla g2 veya 2. El ip 5 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

Sp çamur gibi ekranı soluk renkleri olan bir cihaz. Paranı çöpe atma. Biraz bütçeyi zorla g2 veya 2. El ip 5 al.

Hocam zaten 5s satıp alıcam ben. o fiyat aralığında başka ne alabiliriz?
  • Lumia al. İphone sonrası android tat vermez. Ama lumia modellerinden 925 gibi iyi bir model al. Tek eksiği uygulama oyun konusunda diğer platformlardan geride olması

• quote:

Orijinalden alıntı: mertce

Lumia al. İphone sonrası android tat vermez. Ama lumia modellerinden 925 gibi iyi bir model al. Tek eksiği uygulama oyun konusunda diğer platformlardan geride olması

Hocam uygulama ve oyun konusunda sıkıntılı ise geriye ne kaldı ki İnternet kullanımından başka.?
  • umtont kullanıcısına yanıt
    Marketteki uygulama sayısından bahsediyorum . Yoksa cihazın çalıştırmasında sorun yok

• Olsun hocam android e yabancı değilim o sıkıntı olmaz. Lumia disinda ne önerirsiniz . Ki sp alicam gibi duruyor.

• Hala almadıysanız size bir de Lg L90 önereyim. Sp kullanıyordum, satıp bu cihazı aldım. Eşekten inip ata binmiş gibi oldum. Forumda nedense bir Sp hastalığı var, cihazı öve öve öküz ediyorlar tabiri caizse. Bence l90 sp'den bir kaç adım önde. Kit kat sürümü ile olan harika uyumu, ips ekranı, süper bataryası ile bence bu yılın en iyi iş çırakan cihazlarından birisi olacak.
  • Bende 1000 tl fiyat aralığında f/p ürünü bakıyorum şuanda 1099 tl olan xperia z , xperia sp den çok daha mantıklı bence 100 tl de bir şekilde temin edilir yani sigara içiyorsan bir haftalık sigara paran. bence z al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaluygar -- 24 Temmuz 2014; 10:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaluygar

Bende 1000 tl fiyat aralığında f/p ürünü bakıyorum şuanda 1099 tl olan xperia z , xperia sp den çok daha mantıklı bence 100 tl de bir şekilde temin edilir yani sigara içiyorsan bir haftalık sigara paran. bence z al.

Içmiyorum hocam :) ama sp 800tl 1000tl degil ki.

• Bende Xperia SP düşünüyorum ama BlackBerry Z10 da güzel bir cihaz. Google Play Market te içinde mevcut. Donanımsal olarak çok da iyi olmayabilir ama kullanımı ve stabilliği açısından çok hoş bir cihaz. Yine Sony i savunacaksınız biliyorum SP alın diyeceksiniz ama benim de yorumum budur hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rise Of McLaren

Bende Xperia SP düşünüyorum ama BlackBerry Z10 da güzel bir cihaz. Google Play Market te içinde mevcut. Donanımsal olarak çok da iyi olmayabilir ama kullanımı ve stabilliği açısından çok hoş bir cihaz. Yine Sony i savunacaksınız biliyorum SP alın diyeceksiniz ama benim de yorumum budur hocam.

Blackberry yapamadığı için değil işletim sisteminin kalitesinden dolayı yüksek donanıma gerek duymadan akıcı ve sorunsuz bir kullanım sunuyor. Telefonda tık yok. Abim kullanıyor sürekli inceleme imkanı buluyorum. Ve büyük espri yapıp al sana sıfır fiziki tuş diyerek güzel fonksiyonlarla bizde fiziki tuş yok diiyenlere de sağlam esprili kaliteli bir cevap olmuş. Telefonu kullanırken keşfediyorsunuz. Mesela klavyede bir şeyi silmek istiyorsanız parmağınızı klavye üzerinde geri doğru itiyorsunuz ve siliniyor 2 kelime silmek isterseniz 2 parmak geri itiyorsunuz. Multitasking'de zaten androide nal toplatır. Çünkü arkada çalışma mantığı androiddeki gibi sözde bir çalışma değil video açıp arkaya attığınızda video arkada oynamaya devam ediyor. Daha sayılacak bir çok güzelliği var teknik olarak harika bir cihaz. Bir yabancı forum z10 un kamerasını Xperia Z'denn daha öne koymuştu ki bu da yeterli bir performanstır. Kısacası oldukça güzel bir cihaz Z10.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.